2/7 anonim válasza:
Nekem van ismerősöm, aki ott dolgozik. Nincs ezzel semmi baj, ugyanolyan rendes munka, mint bármely más munkahely.
3/7 anonim válasza:
Igen.Melyikbe van felvétel?Jó munkát keresek.
4/7 Estádio de Felchút válasza:
Ja, gerne wieder!
Gruß!
Jürgen, 93/F
6/7 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Van bennem viszolygás, ugyanakkor érdekesnek is találom. Hogy dolgozni képes lennék-e ott, azt nem tudom, de egy nyílt napra elmennék, hogy megnézzem, mi történik ott.
Lelkileg azért ez egy igencsak megterhelő munka és nem lehet egyszerü pl saját hozzátartozót viszontlátni ott, vagy pláne gyermeket.
7/7 evans válasza:
Èn szeretnèk ott dolgozni majd ki is làtogatok csömörre ... hozzàm az a krematórium van a legközelebb engem is èrdekel a tèma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!