A "Mengele boncolóorvosa voltam az auschwitzi krematóriumban" című könyv valós eseményeken alapszik vagy csak egy újabb propaganda?
Nem alapszik, hanem az egész igaz.
Egy túlélő írta.
Miután elolvastam, egy jó ideig nem tudtam másra gondolni. :/
Nem tudom,hogy igaz-e vagy sem,mivel most hallok először erről a könyvről! DE!
Milyen újabb propaganda? Gondolom szerinted Anna Frank is propaganda! Gondolom a kurucinfóból tájékozódsz! Holokausztot tagadod? Mert úgy beszélsz! Ha tagadod,akkor meg a kérdésed egyértelműen kijelentés!
Bocsáss meg kérdező,de függetlenül a válaszodtól tovább megyek: Mi lesz még kedves jobboldal? Elkezdjük tagadni az inkviziciót is?
1946-ban saját kiadásában Nagyváradon jelentette meg Dr. Mengele boncoló orvosa voltam az Auschwitz-i krematóriumban című visszaemlékezéseit a haláltábor borzalmairól.
1947-ben vallomása a budapesti Világban folytatásokban is megjelent Az auschwitzi pokol c. alatt.
A hitlerista háborús bűnösök ellen folyó nemzetközi per során Nürnbergben az I. G. Farbenindustrie vétkes vezetőivel szembesítették (17 tárgyaláson volt jelen), s erről a szerepéről 1948-ban Tanú voltam Nürnbergben c. cikksorozatában számolt be, ugyancsak a Világban.
Ilyet nem lehet kitalálni, ami abban a könyvben van.
Arra író nem képes. Csak nagyon-nagyon beteg emberek. :(
(Ez nem érvelés amellett, hogy igaz, csak a saját véleményem.)
már megbocsáss de szindikalista anarchista vagyok, se jobbos, se ballos, és igen, tagadom a holokausztot mivel nekem nem elég az amit a számba raknak, meg én foglalkozok az igazsággal. nézzél revizionista filmeket pl ezt:
"ennyi erővel elbújok 3 napig egy pincébe és amikor előjövök írok egy olyan könyvet hogy elvittek az idegenek, és mindenki el fogja hinni?"
El.
És még a jobbosok mondják, hogy a kommunisták a hazudósak!
Mióta összeomlott az a k*rva vasfüggöny, egyfolytában a neonáciknak meg az egyháznak áll feljebb! Azóta divat lett holokausztot tagadni, gátlástalanul zsidózni, a középkori egyház bűneit tagadni, mindenféle rémmeséket kitalálni a kommunizmusról és valami szent eszmének beállítani a nácizmust meg a horthyzmust és azt hirdetni, hogy ezen rendszerek alatt volt Magyarország Aranykora!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!