Mennyi időt kell kibírnia egy járólapnak anélkül, hogy feljöjjön a helyéről? Meddig reklamálhatok?
Körülbelül 25 éve építkeztem, s az akkor beltérben lerakott járólapok némelyike ahogy rálépek, roppan kissé, ami azt jelenti, hogy a ragasztója elengedett, igazából csak a fuga tartja a helyén.
(Bezzeg a 70-es, 80-as években a kültéren lerakott metlachi lapok, többnyire még mindig hibátlanok.)
Az enyém gress lap, 30x30-as, s a mester maga választotta ki hozzá az összes szükséges ragasztót, emulziót, stb. egyéb kellékeket és hozzávalókat.
Meddig lehet számon kérni a történteket?
Ha van számlád, egy év garancia van hivatalosan, és számlával tudsz reklamálni.
Ha jól lerakták akkor 25 év múlva is lent kell lennie. De kétlem, hogy tudnál reklamálni bármire is hivatkozva.
Ez így viccnek tökéletes 😅
Amúgy a ragasztó megfàradt.
Lap felszed, ragasztót felvered és újraragasztod.
:) 25 év után már nincs garancia. 1 év, ahogy azt más is írta.
Az sem biztos, hogy él még az, aki lerakta...
Nem azt kértem, hogy engem véleményezz, hanem a kérdést.
Egy év?
Ha építtetsz egy új házat és két év után rád omlik a tető, vagy kidől egy fal, ezek szerint az normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!