Generálkivitelezőt bíznátok meg egy ICF-es ház építésével, vagy saját építkezést próbálnátok?
Ha lenne időtök (tehát nem albérletben lakunk most, ráérünk a családi ház építésével) akkor belevágnátok inkább saját építkezésbe, mint h. generál kivitelezőt bíznátok meg?
Csak elgondolkodtam.. valahogy idáig a rosszabbik szakikat fogtam ki:
- villanyszerelő: villanykapcsoló és kapcsolódoboz cserét kértem tőle (kis 30m2 lakásban) de utólag 6 db különböző hibát találtam a munkájában, amiből 4-et elismert és javított..
- fejérvizes vízszerelő: 2 hónapja kérlelem h. rakjanak fel locsoló órát, de mindig annyit mondanak h. majd jövő héten.. még mindig nem szerelték be..
Szóval egyre inkább azon gondolkodom h. inkább én végeznék, BECSÜLETTEL, minél több melót a családi ház építésben, mint h. egy másik félnek adnám ki.. valahogy a kontárokat találom csak be..
Ráadásul még olcsóbb is lenne, ha nem generálkivitelezőt bíznánk meg.. időnk van felépíteni..
Vagy lehet h. csak szerkezetkészre kérjük a házat és mi befejezzük a sok apró munkát (mármint villanyszerelőt megbíznánk, de persze felügyelnénk a munkáját.. tanulva a korábbi esetből..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!