Szomszéd nem engedni hogy helyretegyem a saját kertem, mit tegyek?
A te oldaladon rendezd a szitut és add el a házat. A saját kerítését a határvonal felőle eső oldalára kell tennie, nem lehet a te területeden. Neked ugyanígy kell eljárni a másik oldalon.
Sajnálom aki meg fogja venni a házad. Egy ilyen szomszéd mellett pokol az élet...
Neked jogodban álla saját telkeden elkeríteni, tedd azt!
Utána gondolkodjon, hogy a két kerítés közötti 10 cm "saját birtokát" hogy fogja rendben tartani?
Mert te viszont amiatt teheted pokollá az életét, hogy gazt nevelget a te kerítésed tövében.
Nem tudom, hogy te kivagy és a szomszéd kicsoda, de ha nem vagy egy 50 kg-s egyedülálló nő, akkor regulázd már meg valahogy!
Vagy tegyél mindenütt ahol csak lehet feljelentést ellene!
Rendőrségen, zaklatásért, életveszélyes fenyegetésért, (akár fel is veheted a telóddal, amit ugyan nem használhatsz fel ellene, de a rendőrségen lejátszhatod, hogy képben legyenek), jegyzőnél birtokvédelem.
Azért arra befizetnék, hogy hogyan is képzeled az eladást!
Mutogatod a vevőknek, hogy ez a 30 méterszer 10 cm-es csík még a szomszédé és ha hozzányúlnak megöli magukat!
De tényleg hogy képzeled?
Mert elhallgatni nem hallgathatod el.
Ha megteszed, a vevőd fog beperelni.
Leviszed az ingatlan árát amennyire neked még elfogadható, de a többi hasonlónál lényegesen olcsóbb és a jelentkező vevők közül kiválasztasz egy háromajtós szekrényt.
Más megoldás nincs, mivel félsz tőle!
Na ilyet sem hallottam még.
Én fognám és lenyírnám vagy legyomirtóznám/kapálnám azt a részt. Mit tud tenni? Rádtámad? Nagyon megütné a bokáját. Legyen nálad valaki, tanúként. Vagy kerítsd le, bár hülyén fog kinézni, megmondod folyamatban van a birtokrendezés, eddig a vevőé, a többivel nem kell foglalkoznia.
Fenyegetőzni könnyű. Tettlegesség esetén viszont súlyosak a következmények, azt nem lehet elmismásolni.
Hali!
Ha egyszerűen és konfliktusmentesen akarod rendezni, húzz a saját telkedre egy nagyon olcsó, egyszerű drótkerítést, arra mehet egy zöld belátásgátló. Oké, ott lesz egy vékony földcsík a két kerítés közt, na de kit érdekel? A szomszédé.. :) Így már közötök sem lesz egymáshoz, a szomszéd meg gondozgassa a 10cm-ét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!