Ti mit javasoltok? ( nem vagyok jártas a témában )
Nos 2 - 2,5 hónap múlva mikor az idő kicsit felmelegszik és javulni fog , leakarom a keritésem cserélni . Ma meg is vettem hozzá a faanyagot , fenyőt . Viszont felmerült bennem a kérdés , hogy hogyan is kell ezt a fenyőt viszont megfelelően " megvédeni " . Halottam sok tanácsot , sok véleményt de , hogy őszinte leszek sok ellentétben állt a másik kijelentésével , egyik ezt a másik azt tartotta jónak vagy jóbbnak . Igy megkérnélek szépen ha valakinek van evvel kapcsolatban tapasytalata , akkor mit javasolna ? ( lenolajt , lazurt , ... stb ) .Majd elfelejtem nem tudom , hogy számit e erőssen , de én személy szerint a szép élénk sárgás szint preferálom a fenzőfáknál , csak azért emlitettem meg , hogy hátha ez a kikötés is befolyásolja a hasznáálható módszert .
Előre is köszönöm szépen !!
Kellemes napot kivánok :) !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!