Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ti mit javasoltok? ( nem...

Ti mit javasoltok? ( nem vagyok jártas a témában )

Figyelt kérdés

Nos 2 - 2,5 hónap múlva mikor az idő kicsit felmelegszik és javulni fog , leakarom a keritésem cserélni . Ma meg is vettem hozzá a faanyagot , fenyőt . Viszont felmerült bennem a kérdés , hogy hogyan is kell ezt a fenyőt viszont megfelelően " megvédeni " . Halottam sok tanácsot , sok véleményt de , hogy őszinte leszek sok ellentétben állt a másik kijelentésével , egyik ezt a másik azt tartotta jónak vagy jóbbnak . Igy megkérnélek szépen ha valakinek van evvel kapcsolatban tapasytalata , akkor mit javasolna ? ( lenolajt , lazurt , ... stb ) .Majd elfelejtem nem tudom , hogy számit e erőssen , de én személy szerint a szép élénk sárgás szint preferálom a fenzőfáknál , csak azért emlitettem meg , hogy hátha ez a kikötés is befolyásolja a hasznáálható módszert .

Előre is köszönöm szépen !!

Kellemes napot kivánok :) !!

2020. febr. 8. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Lenolaj mindenképp, aztán vékonylazúr, az való kültérre. Színt választhatsz. A fenyő egyébként ahogy öregszik, sötétebb lesz. Ez ellen nem sokat tehetsz.
2020. febr. 8. 13:33
 2/2 mindentudó99 ***** válasza:
Vannak ilyen fa impregnáló szerek. Na olyanban érdemes megáztatni. Tartósabbá teszi
2020. febr. 8. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!