Aki ért hozzá, válaszolna?
Figyelt kérdés
most épitkezünk,leburkolták a fürdöt,matt,porozus sötétszürke csempével,olyan a tapintása ,mint a betonnak..aztan felhivták többen is a figyelmem,hogy meg fogjuk szivni..lehetetlen lesz takaritani,vizkö stb..mutattak is képet ilyen fürdöszobárol,,télleg borzasztó volt..mondták imregnáljuk le,van csemoe-fuga imregnáló,de azt irják,hogy 2-3 havonta azt meg kell csinálni...aztan eszembe jutott a lakkozás,kérdeztem a burkolot hallott mar ilyet? azt mondta nem..mondom mi lehet ha parketta lakkal lekenjuk? vizhatlan es nem kopik le? mondom egy csempén csináljunk probát..aztan meglátjuk,,aki ezt olvassa,milyen az ötlet?#épitkezés-burkolás
2019. dec. 13. 13:11
1/9 anonim válasza:
Rossz ötlet, a kapillaritás segíti a víz beszívódását a lakk és a csempe közé, ahol aztán a mikroorganzmusok elszaporodása meg a vízkő lerakódása szép lassan a lakkréteg leválásához vezet.
2/9 A kérdező kommentje:
akkor milyen réteggel lehet bevonni,amit nem kell 3 havonta ismételni? es birja a vizet?
2019. dec. 13. 15:33
3/9 mindentudó99 válasza:
Burkoltasd le újra normális lappal az a legegyszerűbb
4/9 A kérdező kommentje:
most lett kész...azert nem fogom lebontatni..szerintem van rá megoldas,valami filmbevonat ,lazur lakk,nem azt mondom,hogy egyböl neki esunk,hanem 1 db jarolapon kiprobáljuk hogy reagál,milyen lesz,aztan ha jo akkor szupii
2019. dec. 13. 17:59
5/9 anonim válasza:
Én inkább megvárnám, hogy milyen lesz használat közben.
Milyen anyag? Mázas kerámia, gress vagy más?
Inkább nézd meg így, hogy foltos lesz e lehet e takarítani tisztítószerrel; egy pár lapon megpróbálhatod. Vizezd és szárogassad, hogy foltos e, cseppencsél rá zsírt, hogy utána mosogatószerrel feljön e. Én inkább ezeket próbálnám ki. Enyhén ecetes/citromsavas vizet bírja e foltos lesz e? mert ezekkel vízkő miatt takaríthatod
6/9 anonim válasza:
Én is láttam már ilyet. Ha jól emlékszem 3 év használat után, okádék volt. Érdemes kérdezősködni építkezés előtt, alatt,hogy másoknak mi vált be, mi nem. Sajnos jó megoldást nem tudok javasolni. Ha már majd csúnya lesz, majd újra burkoltatjátok valami normális lappal.
7/9 A kérdező kommentje:
sötétszürke gres,matt porozus,szép,csak azt mondtak ugy belemegy a vizkö,hogy semmivel nem jön ki,a legerösebb vizköoldoval sem...azért gondoltam a szintelen lakkot,mert ugye az van a földn es nagy kopasnak van kitéve es felmosásnak es évekig birja..burkolo nem hallott még ilyet nekem jutott eszembe,de lehet nagy ötlet..ha a fa kibirja a lakkot akkor szerintem a kö is..es védve van a viztöl a csempe padlo..
2019. dec. 14. 15:25
8/9 kőmsi válasza:
Írd be a googliba,hogy kőbalzsam!
nem mondom,hogy olcsó de hatásos lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!