Aki ert hozza valaszolna arra, hogy uj Opel Mokka Selection forgalomba helyezesi koltsegkent 140 000-ft, korrekt ar a markakereskedestol?
Nekem már a fogalom is érdekes: "forgalomba helyezesi költseg"
??
A Fiatom átvételekor a listaáron kívül egy fillér költség sem volt.Ennek erősen lehúzás szaga van,én azért tételesen megnézném mi kerül 140e Ft-ba??
Nem vagyok szakértő, de vettem már pár kocsit:
Vagyonszerzési illeték: 63 750 HUF
Törzskönyv: 6 000 HUF
Forgalmi engedély: 6 000 HUF
Rendszám tábla: 8 500 HUF (1 pár)
Matrica a rendszámra: 585 HUF
Ezeket az okmányirodában fizetik. Ehhez még hozzájön a regisztrációs adó.
Itt minden infót megtalálsz:
Mondjuk ennek tényleg illene benne lennie az árban, de kereskedő válogatja.
" a kereskedője válogatja, h az üzembehelyezés költésgeit vállalja- e."
Egy közel 5m árú új autónál azért kicsit vicces ez sztem...
# 8/9
A Fiatos vagyok.Szted komolyan azt gondoltam,hogy a márkakereskedésé az egész vételár?? :-) na ez a vicces.
Engem a téligumi garnitúrával akartak behúzni(ajándék a készlet erejéig)csak véletlen derült ki a méret és márka rákérdezésnél..lesajnálóan közölték,hogy sajnos csak már felár ellenében tudják biztosítani.Mondom semmi gond,van még pár kereskedés,megyek oda ahol még tart az akció...hirtelen azért akadt még egy ajándék készlet rögtön,és mint mondtam a kíírt listaáron kívül egy fillért nem fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!