Lenne egy pár kérdésem a tudatos álmodásról. Valaki, aki ért hozzá, válaszolna?
1.A tudatos álmodásban mennyire lehet befolyásolni az eseményeket?Teljesen szabadon?
2.Mennyire vagy magadnál?Fel tudsz ébredni,ha szeretnél?
3.Káros-e ez az egészségre?Gondolom mentálisan eléggé kifáraszt,na de fizikailag?
4.Hogyan lehet elérni?Mennyi időbe tellik?Olvastam a kéz nézegetős módszert,mennyire válik az be?
5.Tudok kommunikálni más emberekkel tudatos álom során?
6.Ha mondjuk a kezembe képzelem a telefonom,az ott lesz,vagy hogy müködik ez?
7.Voltaképp mi is a tudatos álmodás?Tudományos vagy spirituália dolog?
Előre is köszönöm,ha valaki válaszol.
1. Attól függ, mennyire vagy tapasztalt. Kezdetben csak kis dolgokat tudsz, mert különben szétesik az álom és felébredsz, később viszont szinte korlátlan lehetőség tárháza nyílik meg előtted(az egyetlen korlát a fantáziád).
2. Igen, fel tudok, ah szeretnék.
3. Fizikálisan nem, viszont valóban fárasztó mentálisan, nem ajánlott minden éjjel tudatosan álmodni, mert a végén mosott szar leszel.
4. Mi az a kéz nézegetős módszer? Én valóságtesztelőssel értem el, ha már elértem, de nem stabil az álmom, akkor szoktam a tenyerem fikszírozni...
5. Nem.
6. Ja, nagyjából.
7. Nem épül rá tudományág, de létező dolog, nem ilyen ezoterikus fa*zság, mint a szellemidézés meg hasonlók. Létező, tanulható dolog, de szerintem azért nem tudományos.
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!