Ti hogy szellőztetitek a házat?
Figyelt kérdés
Régi kádárkocka, régi gerébtokos ablakokkal. Sok helyen látom, hogy csak az egyik szárnya van nyitva az ablakoknak, szúnyogháló is csak egy szárnyon van. Én viszont mind a 3 szárnyat kinyitom éjszakára mind 2 szobában, a többi helyiségben is tárva nyitva minden, így a legnagyobb kánikulában se melegszik fel a ház, ha csak az egyik szárny lenne nyitva a szobámban meg is őrülnék, semmit nem mozogna a levegő. De olyan furcsán szoktak nézni a szomszédok is (rendesek amúgy :D), hogy biztos megbolondultam. Csak én vagyok ilyen "elvetemült"?2019. júl. 21. 02:01
1/5 anonim 

válasza:

Nálunk is elèg helyisègenkènt egy szárny, jó huzatot csinál. Nem szenvednèk 2x3x2 szárnnyal. De kit èrdekel? A te házad, csináld ahogy neked jólesik.
2/5 anonim 

válasza:

Dettó ilyenben lakom, egy szárny van nyitva, de az minden helyiségben és nyitva vannak a belső ajtók is, elég. Ha kint melegebb van mint bent akkor néha még azt is bezárom.
3/5 anonim 

válasza:

Műanyag nyílàszárók vannak mindenhol, szúnyoghálók beépítve.
Az ebédlőben nonstop nyitva az ablak, a lányomnál bukón, de este totál kinyitom, vendégszoba detto bukóra, hálót meg este szintúgy megnyitom, amúgy az is bukóra van nyitva egész nap.Fürdőben is.
(De érdekes, mert mi télen is nyitva tartjuk bukón az ablakokat, abszolút nincs hideg a hàzban, horror árakat sem fizetünk a fűtésért, átalàny van, havi 18.000, januárban olyan 60-80 között fizetünk rá.)
4/5 anonim 

válasza:

Kádár kocka, zárva minden, dolgozik a klíma és a szellőzörendszer.
5/5 anonim 

válasza:

Amikor panelben laktam, hőhullámos időszakokban nappal minden ablak csukva volt, redőnyök is lehúzva, és csak éjjel szellőztetem. Így is 30-33 fokok voltak...
Most régi téglaházban lakom, nappal csukott ablaknál 26 fok körül van, éjjel nyitott ablaknál 24. Igazi megváltás a panel után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!