Akik nem keresnek sokat, hogy osszák be a fizetésüket?
Figyelt kérdés
Most vettünk házat és fel is újítottuk, így nem maradt semmi félretett pénzünk, nincs mihez nyúlni, be kell osztani a fizetésünk. Van egy 3 éves kisfiúnk, ősszel megy oviba. Ebben a hónapban született a nővéremnek babája, neki is vettem pár dolgot, anyumnak szülinapja, nyaralni is csak elmegyünk egy évben egyszer, bár erre félretettünk, de biztos csak eszünk vagy megyünk strandra az megint plussz. Minden hónapban van valami plussz dolog.2019. júl. 9. 13:43
1/5 anonim 

válasza:

Prioritás:
számlák
étel
...
szórakozás
2/5 anonim 

válasza:

Selejtezz, ad el, ami nem kell!
Főleg ami nagy és útban van és megvan legalább 5000 Ft, amit megkaphatsz érte, azt érdemes meghirdetni.
Nekem havi 50 000 Ft is bejön ebből szerencsés esetben.
4/5 anonim 

válasza:

Amíg nem képezek egy kis tartalékot, addig hanyagolom a költségesebb szórakozásokat, ilyen nálam pl. a mozi, vagy a strand is, főleg több személyre. Marad a séta, ingyenes programok.
Nálam is az a prioritás, amit az első ír. Számlák, kaja, ha feltétlenül szükséges, akkor ruhák, de inkább turi és a havi félretett összeg. Ami esetleg marad, abból lehet "tivornyázni".
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem semmi különös nem lenne abban, ha idén nem mennétek nyaralni. Most vettétek a házat, felújítottátok, kibírjátok otthon is idén, max. 1-2-szer többször mentek strandra. Ahogy írták, prioritások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!