Gyereknek esti fürdéshez keresnék hősugárzót. Ki milyet használ? Mennyire van megelégedve vele?
Nekem nincsen, de olyant keress, ami tipikusan fürdőszobai alkalmazásra is jó, ezek IP44 védettségűek. Szinte mind el van látva termosztáttal és túlmelegedés gátlóval.
felszerelési távolság egyértelmű, minden vizes szanitertől (mosdó, kád, zuhany) 60cm távolságon kívül, kézzel ne lehessen elérni a kádból, stb.
Én "albérleteztetek"...
A központi fűtés mellé pici gyerekes családnak szereltem az ajtó fölé egy egyszerű,kétcsöves tecsó~gazdaságos hősugárzót,-kiegészítőnek.Úgy emlékszem,7ezer körül volt. Valami hauser,vagy mi a neve...úgy rémlik,1500 wattos,és két fokozat van rajta. Meg vannak vele elégedve,ez volt a harmadik tél,hogy használják. 10~20 perc alatt nagyon meleget csinál.Igaz,kicsi a fürdő...1,6x1,8m.
Viszont NORMÁLIS vezetékelése legyen a fürdőnek!
Nekünk hasonló van, mint az utolsónak, csak 3 fokozatú, 2000 wattos, mivel elég nagy a fürdő. Szintén ajtó felett, mi kiegészítőnek használjuk, mivel radiátor van , és az csak akkor melegít, ha a termosztát bekapcsol a hálóban.
De ha földre teszed, inkább olajradiátort vegyél, az jól felmelegszik és tartja a hőt, de kevesebb esély van rá, hogy ráfröccsen a víz és áramütést szenvedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!