Alvás előtt mennyi időt töltötök szúnyogírtással? : )
Figyelt kérdés
Nálunk minden ajtón,ablakon van szúnyogháló,mégis minden esténk úgy telik,hogy csapkodjuk ezeket a szemeteket.
Nem tudunk rájönni hogy jutnak be.
Elektromos riasztót használ valamelyikőtök?Mi a tapasztalat?
2010. júl. 5. 21:57
11/27 anonim válasza:
Lapkás elektromos van, abba vagy vape vagy raid lapkát veszek, ami éppen kapható, működik mindegyikkel. Nyitott ablaknál alszunk, elég kb.1 órával lefekvés előtt bedugni és mire aludni megyünk, nincs egy darab sem és egész éjjel véd, még így, a nyitott ablakok mellett is.
12/27 anonim válasza:
Nálunk az elektromos szúnyogriasztó abszolút bevált, mindegy, hogy milyen márkájú lapkát veszek éppen bele. Este bedugom egy olyan fél órára, aztán lefekvés előtt kihúzom, és nincs szúnyog, nyitott ablak mellett sem (amin mellesleg szúnyogháló sincs)...pedig a környéken rengeteg szúnyog van, mert itt van a közelben egy tó.
13/27 anonim válasza:
nekünk nincs szúnyogunk:] csak 2 legyünk, amik véletlen beszöktek. meg egy halom muslica szerű pici bogárt. csak azt szoktam ütni, ha rászáll a laptop képernyőjére:D
14/27 anonim válasza:
Nálunk is baromi sok volt, körülbelül olyan volt a lakás, mint egy "méhkas", mert csak úgy zümmögtek a szunyik. A nappaliban és a fürdőben is kb. 40-et számoltam. De most már van szinte minden szobában elektromos szunyiírtó, s mostanában nem is találkoztam 1-el sem:)
15/27 anonim válasza:
Mi is beszereztünk eggyett de nem ahsználjuk me nem lehet mellette aludni.Olyan hangos hogy elviselhetetlen.
16/27 anonim válasza:
Hangos? Mit vettetek ti, fűnyírót? Ezeknek az elektromosoknak nincs hangja:O Kb annyi hangot ad ki, mint a felefontöltőd
17/27 anonim válasza:
Sajnos folyamatosan csapkodom őket lefekvés után is :(
18/27 anonim válasza:
ő biztos a olyanra gondlt ami hanghullámal(ultrahang)riasztja el a "jószágokat" de ugytom az csak egér riiasztóba van :S
19/27 anonim válasza:
Egyszerű, tablettás szúnyogriasztónk van, anélkül rendszeresen megszabotálja a szúnyog a nyugodt pihenést. Este berakjuk a tablettát, bedugjuk a riasztót a konnektorba, reggel kihúzzuk, és nyugodtan alszunk. Nekünk bevált. Márkafüggetlen a dolog, a lányeg, hogy olyan készüléset vásárolj, ahol viszonylag nagy hely van a tablettának, hogy más márkájú tablettát is bele lehessen rakni.
20/27 anonim válasza:
Jelenleg semennyit, mert valahogy eltűntek. De hiába van szúnyogháló, bejön 1-2 ilyen fekete bogár és zavaróan hallatszik, ahogy egymás után ütköznek neki a falnak. Ezeket szoktam írtani, meg a pókokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!