Alvás előtt mennyi időt töltötök szúnyogírtással? : )
Figyelt kérdés
Nálunk minden ajtón,ablakon van szúnyogháló,mégis minden esténk úgy telik,hogy csapkodjuk ezeket a szemeteket.
Nem tudunk rájönni hogy jutnak be.
Elektromos riasztót használ valamelyikőtök?Mi a tapasztalat?
2010. júl. 5. 21:57
1/27 anonim válasza:
Mi is így vagyunk ,esti program a csapkodás.Van 4 vape elektromosom,lapkás azt bedugom minden hova és kb fél óra múlva döglenek.Ami támad meg leütöm,addig is fogynak .
2/27 anonim válasza:
Mi nemrég vettünk elektromos szúnyogirtót. Bejött. BEkapcsoltam és negyedórán belül csak úgy potyogtak XD
3/27 anonim válasza:
Az a helyzet hogy sok helyen szellőzik a lakás. pl:páraelszívó
A páraelszívó tetején szoktak lenni lyukak hogy tudjon szellőzni.Azokon is bejöhetenk
Ha van cserépkályha/kandalló ott is bejöhet kéményen keresztül.Illetve ha rossz minőségi a háló én is látom néha hogy reggel ott vannak a háló és az ablak közt.
4/27 A kérdező kommentje:
Na,akkor tényleg itt az ideje,hogy vegyek egyet.Elviselhetetlen mennyiségben vannak felénk,és egyáltalán nem is írtják.(A Sió-csatorna mellett lakunk.)
2010. júl. 5. 22:06
6/27 anonim válasza:
Én inkább fulladok a melegbe, minthogy bármi bogár bejöjjön.. Szóval ablakok csukva és megy a venti. Amikor fekszem le akkor kinyitom az ablakot. :D
7/27 anonim válasza:
Én inkább a muslincákat csapkodom, beletelik egy jó negyedórába... De annyira idegesít, amikor hallom, hogy zzzZZZzzz zzzZZZzzz hogy semiképpen nem tudnék aludni mellettük... XDDDD
8/27 anonim válasza:
Nálam van szunyogháló, de ha egy kettő beszabadul se érdekel..
Sosem ébredek fel semmire, ha meg is csíp reggelre nyoma sincs, nem vagyok rá allergiás és nem dagad fel, úh kb lexrom..
9/27 anonim válasza:
Én minőségi szúnyoghálót rakattam minden ablakra, és nem jönnek be. A kéményen se.
10/27 anonim válasza:
VAPE folyadékpárologtatós, bevált, nincs szúnyog. De engem eléggé zavar az átható parfümszaga, nem szeretek vegyszert szívni egész éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!