Tudnál élni abban a házban, ahol anno nagymama-nagypapa élt, meghaltak, aztán anyukád, végül megöröklöd?
Sajnos ez nem az a ház amit felépítettek,felnevelték a gyerekeiket,és sok gyerekkori emlékem kötődik hozzá,mert sokat voltam náluk.
Ez olyan ház,amit kényszerből kellett megvenniük 13 éve,ott laktunk 4-en,mama-papa-anyu-én(mint kamasz).És semmiféle jó emlékem nem kötődik hozzá.Elsőként papa halála.PÁr évre rá mama.Nem is a haláluk miatt.Hanem mert nem érezték ott jól magukat,és az előző lakók is olyan semmirekellőek voltak,csak a gond volt náluk,és nem akarok hülyeséget írni,de az egész házon érzem a negatív energiát most is,meg anno is.
Most anyu lakik ott,de hiába van felújítva,nekem teljesen idegen.És nagyon sok kép belém égett,hol üldögélt nagymamám sokszor,betegesen,stb.Aludni se tudok ott nyugodtan.Ha egyszer eljön a idő,és döntenem kell mi legyen,ott éljek-e vagy sem,te hogy döntenél ? Nekem nincs saját lakásom,régóta albérletben élek.Az is bennem van,hogy ha túladnék rajta,minden kapcsolatom megszakadna a családi múlttal,ami nem biztos hogy jó.De abba belegondolni hogy ahol egyszer nagymamám üldögélt pl. a konyhában 72 évesen egyedül,én is ott fogok 72 évesen egyedül üldögélni,megrémiszt.
Most nem is ott élsz.
És azon gondolkozol, hogy ha egyszer meghal anyukád, odaköltözz-e???
Olyanokat nem is írtál, hogy milyen ott a közlekedés, milyenek a munkalehetőségek, bevásárlási lehetőség... stb. Szóval ami azért tényleg fontos a mindennapokban.
Miért kellene amúgy kényszeresen ott élned? Az nem jutott eszedbe, hogy eladd, és vegyél belőle ott ahol szeretnél is élni? Vagy felhasználd önerőnek?
Amúgy lehet, hogy anyukád adja el még életében, és nem is öröklöd meg, szóval ezen totál felesleges agyalni.
"De abba belegondolni hogy ahol egyszer nagymamám üldögélt pl. a konyhában 72 évesen egyedül,én is ott fogok 72 évesen egyedül üldögélni,"
Hát ülj b.meg máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!