Miért zárhat rosszul az ajtóm?
Figyelt kérdés
Családi házban élek és az ajtóm egyszerűen nem zár jól, ha már egyáltalán bezáródik. Bezárva is egy kis húzat könnyen kinyitja. Tudom ehhez szakemberre lenne szükség ő jobban tudná, de ha valaki esetleg leírná tudni azokat a dolgokat hogy mik okozhatják ezt és mit kéne megnéznem kicserélnem azt nagyon megköszönném mert én se értek ehhez és bármi szóba jöhet hogy mi lehet nála a gond.2019. márc. 31. 19:02
1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy ez a beltéri szobámnak az ajtaja nem külső.
2019. márc. 31. 19:04
2/5 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a zárnyelv beugrik-e a befogadó részbe.
3/5 anonim válasza:
Akár a zár nyelvét kinyomó rugó is elgyengülhetett,és nem nyomja ki megfelelően .Ilyenesetben még a kilincs súlya is kinyitja .
4/5 anonim válasza:
Én már olyat is láttam, hogy a zár fordítva volt beszerelve s csak lenyomott kilinccsel lehetett becsukni de magától kinyilt persze. Az utólsó kontár a Földön még nem született meg.
5/5 A kérdező kommentje:
A zárnyelv beugrik, de mint lehet írta valaki, hogy elgyengülhet a rugó az lehetséges, mert magától is kiszokott nyitódni.
2019. ápr. 1. 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!