Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megint rosszul jártunk? :- (

Megint rosszul jártunk? :- (

Figyelt kérdés
Elköltöztünk sorházből végre,már alig vártuk,egy kertes házba.Igaz hogy a házzal is vannak problémák,de a legnagyobb baj,hogy a sorházból is leginkább azért jöttünk el,mert volt két hangos,idegesítő szomszéd.Pár hónapig minde oké volt az új házban,míg meg nem vették a közvetlen mellettünk lévő házat,és el nem kezdték átépíteni,de úgy hogy alapig lebontották.Sajnos most jöttünk rá,hogy míg az öregbácsi szomszédunk élt,fel sem tűnt hogy csak drótkerítés van hátul a teraszunknál,ami be van futtatva vadszőlővel,és teljesenmegfelelt míg az öregbácsi élt mellettünk.Mióta építkezés van,jön a zaj,a por,azóta még a kertbe se mentem ki.De a legnagyobb baj,hogy sajnos a hálószobánkba is totál behallatszik,emiatt már pihenni se tudunk,és ráadásul szombaton is melóznak 4-ig-Lassan egy éve ez megy,és még csak most jutottak el a tetőig...és ha vége is lesz egyszer,akkor is muszáj a kerítés,hisz fiatalok jönnek gyerekekel,sokat lesznek kint,plussz az autó bejáró is közvetlen a házunk fala mögött megy sajnos....Az összes pénzünket ebbe a házba tetük,plussz hitel,nagyon el vagyok keseredve...Mindenképpen kell majd egy zsalukőkerítés,de az is milliós nagyságrend,és amíg nem gyűjtöttük össze rá a lóvét,idén még biztos nem tudjuk,addig nincs is kedvem már hazajárni... :-(

2018. febr. 15. 20:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen bárhol előfordulhat, de kitartást hozzá :)
2018. febr. 15. 21:01
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy,csak lassan már a házasságom kezd rámenni,mert mindig ezen húzzuk fel magunkat.Sajnos tudom hogy én is rosszabb vagyok ilyen szempontból az átlagosnál,mert nekem a legfontosabb az otthonomban hogy ott tudjak pihenni,és ezt csak akkor tudom megtenni ha csend van... :-(
2018. febr. 15. 21:13
 3/24 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos ez van ,és el is kell tűrnöd.Ahol nagy felújitások vannak ,az ezzel jár .Akár évekig is eltarthat,ahogy az anyagiak ezt náluk befolyásolják .Időre csak akkor kell,ha kedvezményes hitel van rá,vagy egyéb erre kötelezi őket .

Keritést az épit akinek erre szüksége van .

Nagyon sok családnak lehet ilyen problémája ,és mindenki túl éli,ahogy te is .

Gyorsan ezen úgy tudsz változtani,ha gyorsan elköltözöl 1 tanyára,ott ugyanis eléggé távol van a szomszéd.

Csend és nyugalom honol .Csupa idil minden .

Mi is ház felújitók vagyunk,és nem hobbiból,mások bosszantása miatt csináljuk csináljuk .

Még egyik szomszéd sem háborgott,sőt örültek szebb lesz a környezetük .

2018. febr. 15. 21:15
 4/24 A kérdező kommentje:
3! Ha hétköznap 8-tól 5-ig zajonganak nem érdekel,de hétvégén is? Én megértem hogy építkeznek és joguk van hozzá,de mi meg élni szeretnénk!Szerintem nekünk is jogunk van hozzá!Egész héten dolgozunk,két napunk van arra hogy regenerálódjunk.Remélem ha meg lesz a kerítés,javul a helyzet,még se állapot az se hogy közel 30 milliót adtunk ki,és még pihenni sem tudunk a saját házunkban,kertünkben...
2018. febr. 15. 21:27
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Ha ennyire antiszociális vagy, hogy zavar ha a szomszéd kint van a kertben, akkor költözz tanyára. Elhiszem, hogy zavar az építkezés, de hogy lehet a szomszéd építkezésén veszekedni?
2018. febr. 15. 21:30
 6/24 A kérdező kommentje:
Én vagyok antiszociális,mikor kb. egy éve tűrőm szó nélkül a zajt a port? Ha elolvastad volna figyelmesebben amit írtam,akkor láthatnád hogy mikor megvettük még idilli volt a hangulat,csend és béke honolt itt.És igen,ha mégegyszer az életben költöznék,az tutira tanya lenne.
2018. febr. 15. 21:34
 7/24 anonim ***** válasza:
84%

Fejben kellene rendbe tenned a dolgokat. Ahol szomszédok vannak, ott általában mindig akad valami zavaró tényező. Most épp egy felújítás, szívás. Egyébként hétvégi munkavégzés csak úgy történhet, hogy "környezeti zajjal" ne járjon. Ennél jobban nem részletezik, óvatos kommunikációval talán meg lehetett volna kérni az új szomszédokat, hogy erre legyenek tekintettel. De most már eső után köpönyeg...

Ismerek olyan embereket, mint te, akik nehezen tűrik/ viselik (még meg is értem), de hidd el, ilyen helyzet még sokszor lesz az életedben. Ahogy már javasolták, tanya. Ott sem fenékig tejfel az élet, ott majd akad más idegeskedni-való. :-)

2018. febr. 15. 21:39
 8/24 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van,tudom hogy én sem vagyok egyszerű eset.az az érdekes,hogy pl, kutyaugatás egyáltalán nem zavar,vagy beszéd,nevetés... de a flexelés és hasonlóktól minden hajszálam égnek tud állni...és pont mikor ebédelünk,vagy ledőlnénk 20 percre pihenni...csak azzal biztatom magam,hogy egyszer csak készen lesznek,és remélhetőleg utána csendes,normális szomszédokká válnak.Nem vagyunk velük rosszban,és beszélgettünk is az elején a dologról,csak akkor azt mondták,miután rákérdeztem,hogy csak hétköznap fogják csinálni-Azért majd erre még emlékeztetem majd finoman őket...
2018. febr. 15. 21:46
 9/24 anonim ***** válasza:
45%
Miért nem vettetek egy puszta közepén tanyát?
2018. febr. 15. 22:02
 10/24 anonim ***** válasza:
60%
Mikor ti zajongtok, gondolok itt a fűnyírásra, porszívózásra, favágásra egyéb ház körüli munkára az nem szokott zavarni? Vagy az nem zavarhatja a szomszédot ugyan úgy mint téged?
2018. febr. 15. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!