Megint rosszul jártunk? :- (
Kénytelen leszel eltűrni, (esetleg füldugó?) mert soha nem tudhatod mi következik a te életedben, amit a szomszéd fog zokszó nélkül elviselni, az "élni és élni hagyni" jegyében.
Gondolom te sem munkaidőben nyírod és fogod nyírni a füvedet, hanem leginkább az után, vagy hétvégén.
Náluk meg lehet, hogy pont a kisbaba fog akkor aludni.
Vagy járhatsz úgy, hogy a vihar leviszi a tetődet (nem kívánom senkinek!) és még éjszaka, reflektorfényben is dolgozni kell, hogy ne ázzál rommá. De bármi adódhat nálatok, amire nem számítotok és bizony zajjal fog járni.
Ők meg ezt fogják tolerálni.
Ha neked, magad által is elismerten csak a síri csend az élhető, akkor még most idejében kellene keresnetek olyan ingatlant, aminek a szomszédságában mondjuk iskola van, munkaidő után és szünidőben kihalt az épület, de legalábbis nem zajos, a másik oldalán meg a temető.
Vagy valami hasonló ...
Tanyára nem küldelek, mert az kemény élet, aki nincs genetikusan erre kódolva, annak ez nem való.
Nem önző, hanem idegbeteg.
És ne haragudj meg Kérdező, nem bántani akarlak, de ez az igazság! ... de talán magad is tisztában vagy vele.
Tényleg őszintén sajnállak, hogy ez téged ilyen rosszul érint, egy pokol lehet az életed, de a szomszédaid sem nagyon tudnak mit tenni, hogy haladjanak is.
Ebben a mai szakember hiányban biztos kénytelenek szombat-vasárnap is ezzel foglalkozni, mert a szaki máskor nem ér rá és minden húzódik mint a rétestészta.
Majd csak vége lesz annak az építkezésnek ...:(
(Az én életemet meg ne akard, mert sikoltozva rohannál vissza a tiédbe, hidd el!... akármilyen zajos is az most!)
Keresd fel őket, és kérdezd meg hogy beleszálnak -e 50%-al a közös kerítés építésbe.
Lehet hogy meg is csinálják.
"és ha vége is lesz egyszer,akkor is muszáj a kerítés,hisz fiatalok jönnek gyerekekel,sokat lesznek kint,plussz az autó bejáró is közvetlen a házunk fala mögött megy sajnos"
A leírásod alapján nem csak az építkezést, hanem normál életvitelt - amibe a gyerek és az autó is beletartozik - sem tolerálod.
Vannak ilyen emberek, az én szomszédom is ilyen. Amikor becsöngettem hozzá, és elmondtam, hogy felújítjuk a lakás, közölte, hogy őt zavarja. Errre most mit mondja? Ok, akkor marad élünk lelakott lakásban?
Egyébként minden zavarja: a kerti sütögetés, a kutya, a gyerek. Minden. Szerinte a lakás csak alvásra és csendes olvasásra való. Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!