Hogyan érdemes költözni?
Én már elköltöztem otthonról, párom is jönne lassan. Ő apránként szeretné hozni a dolgait, de a családom szerint az a jó, hogy ha a dolgok javát egyszerre hozza el az ember és később a többit... Ti hogy vagytok ezzel?
Az is közrejátszik hogy ott az unokahuga akit félt és nem meri ott hagyni a családjára, mert isznak. Kivéve a kislány anyja.
A költözés azt jelenti szerintem, hogy minden holmit àtvisz az ember az új lakásba és onnantól fogva ott alszik, ott lakik.
Én dobozokba pakoltam a tárgyakat és a bútorokkal együtt pár fuvarban àtvittük egy két nap alatt az új házba.
Nyílván ez komplexebb így, ha a kislány miatt nem is igazán akar költözni, akkor ezt meg kell beszélni
Jól mondják nálad. A legtisztességesebb veled szemben az, ha 1 hét alatt átrámolna. Ezidő alatt mindent ki lehet szortírozni, a múltat otthagyni-kidobni, elrendezni. Ha elnyújtja mint a rétest, akkor nem is akar költözni. Egyáltalán itt most ki a ffi-ki a nő?
Biztos akarod ezt a kapcsolatot?
Gondoljátok?
Én vagyok a nő, párom férfi. Akarom a kapcsolatot, azt mondta ő is, és hogy költözik lassan, dátum nincs kitűzve, elvileg pár hét még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!