Csöpög (ött) a konyhai csap, a szomszéd utcában lévő szerelő átjött (többszöri hívás után, ígérgette, hogy ekkor jön, akkor jön). Többi lent. (? )
Figyelt kérdés
Ráadásul már többször volt nálunk, mindig kifizettem, amit kért. Akkor nagyobb munkákat csinált. Kénytelen vagyok szerelőt hívni, mert jelenleg nincs férfi a háznál. Vagyis van, csak egy villanykörtét sem tud kicserélni. Kérdésem lényege, hogy egy lópikula 5 perces munkáért, két tömítésért hogy a fenébe kért el 4000 forintot? Lányomat felhívtam, mert magamban elküldtem melegebb éghajlatra a delikvenst mérgemben, erre ő azt mondja, hogy hol élek, ennyiért más ki sem jön. A lakás szép, csak változott az anyagi helyzetem, nincs kidobnivaló 4000 forintom ilyen semmiségre. Bárcsak tudnám, hogy kell az ilyesmit megoldani. Miért kell ennyire kihasználni azokat az embereket, akik nem tudják megoldani máshogy. Ennyiért már másik csapot is vehettem volna szinte. :( Se számla, se semmi. Nem szóltam neki, hogy ugyan már, mi került ennyibe, az tény. De ha tízezret mond, akkor annyit kellett volna adnom a "fáradozásáért"? Örüljek, hogy lyuk van a seggemen?2019. febr. 4. 17:52
21/25 anonim válasza:
Szerinted mennyi lett volna a reális?
22/25 A kérdező kommentje:
Ennyit a munkáról: mennyi idő telt el a kérdésem kiírása óta? Bő két hét. Ma újra kezdte a csöpögést. Igazából rosszabb, mint volt. Nem csöpög, vékony csíkban folyik. Ez volt a mesterjavítás. (Azoknak írom, aki esetleg visszanéz a kérdésemre.)
Utolsó válaszolónak, mert látom, tegnap írt: mennyit? Ezek után egy seggberúgást. Curva ideges lettem.:)
2019. febr. 26. 19:33
23/25 mindentudó99 válasza:
És mit csinált velevszt nem írtad. Pl ha valahonnan folyamatosan jönnek vízkődarabok az nem a mester hibája. Ez pl oda szorúl állandóan a gumi alá a csapban és már nem is lehet elzárni.
24/25 A kérdező kommentje:
Nem vízköves. Már írtam, hogy kb. 2-3 éves a csap. Tömítést cserélt benne. Jó is volt egy ideig, egészen a mai napig. Nem igazán értem. Most megint kereshetek valakit, mert őt többet nem hívom, az tuti. Vagy tényleg megnézek egy Youtube-videót, aztán megcsinálom magam. Azért köszi, hogy írtál.:)
2019. febr. 26. 23:56
25/25 mindentudó99 válasza:
Szia. Nem is a csapra gondoltam. A vízvezeték vagy pl ha bojlerből jön melegvíz esetleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!