Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csöpög (ött) a konyhai csap,...

Csöpög (ött) a konyhai csap, a szomszéd utcában lévő szerelő átjött (többszöri hívás után, ígérgette, hogy ekkor jön, akkor jön). Többi lent. (? )

Figyelt kérdés
Ráadásul már többször volt nálunk, mindig kifizettem, amit kért. Akkor nagyobb munkákat csinált. Kénytelen vagyok szerelőt hívni, mert jelenleg nincs férfi a háznál. Vagyis van, csak egy villanykörtét sem tud kicserélni. Kérdésem lényege, hogy egy lópikula 5 perces munkáért, két tömítésért hogy a fenébe kért el 4000 forintot? Lányomat felhívtam, mert magamban elküldtem melegebb éghajlatra a delikvenst mérgemben, erre ő azt mondja, hogy hol élek, ennyiért más ki sem jön. A lakás szép, csak változott az anyagi helyzetem, nincs kidobnivaló 4000 forintom ilyen semmiségre. Bárcsak tudnám, hogy kell az ilyesmit megoldani. Miért kell ennyire kihasználni azokat az embereket, akik nem tudják megoldani máshogy. Ennyiért már másik csapot is vehettem volna szinte. :( Se számla, se semmi. Nem szóltam neki, hogy ugyan már, mi került ennyibe, az tény. De ha tízezret mond, akkor annyit kellett volna adnom a "fáradozásáért"? Örüljek, hogy lyuk van a seggemen?
2019. febr. 4. 17:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10.! Hagyjuk már! Te is tudod, hogy nem ez a fő kérdésem, nem ide tartozik, amiket felsoroltál, mert semmi köze egyiknek a másikhoz.
2019. febr. 4. 19:39
 12/25 anonim ***** válasza:
37%

Azért a szomszéd utcából ide ugrani nem n agy dolog .

Gondolom csak tömitő gumit cserélt,ami legyen 100 forint akkor most kicsit többet is írtam .Ha teljes csapbetétet,az sem több 2 ezernél .A napokban vettem hideg meleg vízes csaptelepet MOFÉM,és ugye azért ez sem gagyi 8 ezerért .

Tudom mennyidőbe telik,hisz nálunk én cseréltem le .

Én azt mondom ,nem volt szív bajos .

Aki nálam dolgozik és aránytalanul többet kér,csak azért mert hűlyének néz,az nálam többet nem dolgozik .

2019. febr. 4. 19:39
 13/25 anonim ***** válasza:

Miért nincs köze egyiknek a másikhoz?

Az ügyvédet nem sokallod, csak a melóst?

Akkor miért nem csinálod meg magad?

Ha nem nagy munka....

2019. febr. 4. 19:53
 14/25 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#12 Jaj de ki fogsz vele tolni. Áldani fogja a neved ha nem hívogatod ilyen csip csup munkáért. Mai világban kevés a szakember aki jó annak annyi a munkája hogy neki csak nyűg az ilyen meló. Mert nem hogy keres veszít vele mert a másik nagy meló nem halad. Ilyeneket meló után hazafele szoktak útbaejteni. Mégis mennyit kellett volna kérjen? 523 forintot. Örülj hogy ennyiért elvállalta. Olcsó. Akinek nem tetszik ott a lehetőség csinálja. Szomszédod sincs? Bárki megcsinálná.
2019. febr. 4. 19:54
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Annak a szerelőnek meg kell vennie a szerszámait, gépeit, a munkaruháját,a munkás autóját, aminek magas fenntartási költségei vannak, fizet egy könyvelőt, stb. stb.

Hát ezért nem tud neked 300 forintér (ingyen) kicserélni két tömítést.

2019. febr. 4. 19:56
 16/25 anonim ***** válasza:
70%

"Annak a szerelőnek meg kell vennie a szerszámait, gépeit, a munkaruháját,a munkás autóját, aminek magas fenntartási költségei vannak, fizet egy könyvelőt, stb. stb."

Plusz van egy szaktudása is. Az én kiszállási díjam csak 9000 forint, szintén csőszerelő vagyok. Sőt én ezt a kis munkát el se vállaltam volna.

2019. febr. 4. 19:59
 17/25 anonim ***** válasza:
23%
Nézd, ha a kormányközeli emberek nem ezt csinálnák, akkor nem lenne kiről példát venni.
2019. febr. 4. 20:06
 18/25 A kérdező kommentje:

9000 a kiszállási díjad? Hová? Mit nem lehet azon érteni, hogy itt van a közelben. És igen, sajna tudok róla, hogy ilyen piti munkáért el sem jönnek. De aki egyedülálló, az mit csináljon, ha épp nem telik neki fél óra masszázsra 6000-ért?

Tudnék képet küldeni (ha készítenék róla), hogy a 9000 forintos kiszállási díjad nélkül is mennyit kértek egy magadfajta menő vállalkozó és két embere egy beépített szekrényes mosdócseréért... Tudod mivel támasztották ki a szekrény lábait? Egy-egy darab csempével, ami azóta is úgy van, mivel írtam, hogy jelenleg nem állok jól anyagilag. Csodás mestermunka, nem? Erre szokták mondani, aki hülye, azt ki is használják. (Ez én volnék.) De nem kanyarodok el a témától, csak leírtam, hogy ez van a fürdőszobában jelenleg. Mindegy, majd apránként minden rendbe jön, csak utálom, ha madárnak néznek és kihasználják, hogy semmi segítségem nincs.

2019. febr. 4. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:

A 10-es tökéletesen megmondta a frankót,azaz hogy más szolgáltatásokra sokszorta irreálisab árat is elkérnek, fodrászok,fogászok könyvelők,autószerelők,informatikusok,és sorolhatnám azaz azt hogy a problémát megtudja oldani.

Meg kell fizetni azt az eszközt valamint tudást amit te nem tudsz önállóan sk. megoldani. Tetszik nem tetszik ez van,nem kötelező a csepegő csapot megjavítatni.

2019. febr. 4. 20:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, te mit vártál? Mennyi lett volna a korrekt ár? Szerinted? A munkával amúgy elégedett vagy? Kiment egy szakember. Megcsinálta. Ebben van anyagköltség+munkadìj. Nem 500 ft/óra a munkadíja egyetlen szerelőnek sem. Nem néztek madárnak. Sztem a lehető legalacsonyabb árat kérte. Ennél olcsóbban nem tudtad volna megúszni.
2019. febr. 5. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!