Csöpög (ött) a konyhai csap, a szomszéd utcában lévő szerelő átjött (többszöri hívás után, ígérgette, hogy ekkor jön, akkor jön). Többi lent. (? )
Azért a szomszéd utcából ide ugrani nem n agy dolog .
Gondolom csak tömitő gumit cserélt,ami legyen 100 forint akkor most kicsit többet is írtam .Ha teljes csapbetétet,az sem több 2 ezernél .A napokban vettem hideg meleg vízes csaptelepet MOFÉM,és ugye azért ez sem gagyi 8 ezerért .
Tudom mennyidőbe telik,hisz nálunk én cseréltem le .
Én azt mondom ,nem volt szív bajos .
Aki nálam dolgozik és aránytalanul többet kér,csak azért mert hűlyének néz,az nálam többet nem dolgozik .
Miért nincs köze egyiknek a másikhoz?
Az ügyvédet nem sokallod, csak a melóst?
Akkor miért nem csinálod meg magad?
Ha nem nagy munka....
Annak a szerelőnek meg kell vennie a szerszámait, gépeit, a munkaruháját,a munkás autóját, aminek magas fenntartási költségei vannak, fizet egy könyvelőt, stb. stb.
Hát ezért nem tud neked 300 forintér (ingyen) kicserélni két tömítést.
"Annak a szerelőnek meg kell vennie a szerszámait, gépeit, a munkaruháját,a munkás autóját, aminek magas fenntartási költségei vannak, fizet egy könyvelőt, stb. stb."
Plusz van egy szaktudása is. Az én kiszállási díjam csak 9000 forint, szintén csőszerelő vagyok. Sőt én ezt a kis munkát el se vállaltam volna.
9000 a kiszállási díjad? Hová? Mit nem lehet azon érteni, hogy itt van a közelben. És igen, sajna tudok róla, hogy ilyen piti munkáért el sem jönnek. De aki egyedülálló, az mit csináljon, ha épp nem telik neki fél óra masszázsra 6000-ért?
Tudnék képet küldeni (ha készítenék róla), hogy a 9000 forintos kiszállási díjad nélkül is mennyit kértek egy magadfajta menő vállalkozó és két embere egy beépített szekrényes mosdócseréért... Tudod mivel támasztották ki a szekrény lábait? Egy-egy darab csempével, ami azóta is úgy van, mivel írtam, hogy jelenleg nem állok jól anyagilag. Csodás mestermunka, nem? Erre szokták mondani, aki hülye, azt ki is használják. (Ez én volnék.) De nem kanyarodok el a témától, csak leírtam, hogy ez van a fürdőszobában jelenleg. Mindegy, majd apránként minden rendbe jön, csak utálom, ha madárnak néznek és kihasználják, hogy semmi segítségem nincs.
A 10-es tökéletesen megmondta a frankót,azaz hogy más szolgáltatásokra sokszorta irreálisab árat is elkérnek, fodrászok,fogászok könyvelők,autószerelők,informatikusok,és sorolhatnám azaz azt hogy a problémát megtudja oldani.
Meg kell fizetni azt az eszközt valamint tudást amit te nem tudsz önállóan sk. megoldani. Tetszik nem tetszik ez van,nem kötelező a csepegő csapot megjavítatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!