Ha panelban hányik valaki a slocin elég hangosan azt hallja a szomszéd?
Igen, általában igen. Nálunk még a fing is áthallatszott, cigifüsttel megspékelve.
Mindig elfelejtem, hogy miért nem mennék újra panelbe mikor látok egy szépet jó áron, de aztán csak eszembe jut.
Jó, csak azért kérdem mert nemrégóta élek itt, aztán hétvégén rondán elrendeztem magam, a másnapot végigokádtam. Nem akarom, hogy rosszat gondoljanak rólam.
Én a szomszéd hugyának a csorgását hallottam már sajnos.
Mit jelent az, hogy elég hangosan? Ettől függ a dolog.
Ha elég hangosan hány, akkor még a szomszéd utcában is hallani, nem csak a szomszédban.
"Nem akarom, hogy rosszat gondoljanak rólam."
Nem is fognak. Ugyanis nincs olyan, hogy valaki a mások bosszantására hányjon. A betegség meg bárkivel előfordulhat, tehát épeszű ember nem neheztel a szomszédjaira, ha valahonnan hányáshangot hall.
Hányik és slocin? Ezek mit jelentenek? Szórend, tagolás?
Na mindegy.
A zajok áthallatszanak a betonfalakon.
Hányhattál te rotavírus, vagy gyomorrontás miatt is.
Ha nem mindennapos nálad a buli, vagy nem naponta látnak részegen hazatántorogni és utána folyamatosan okádni, akkor nem fognak semmit sem gondolni, mert nyilván ők is hánytak már valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!