Valamelyik szomszédom hangosan hallgatja a tv-t, hajnali fél2-2ig általánosan, viszont ha körbejárok a lépcsőházban, nem hallom. Rendőrt hívjak?
Igazából feleslegesnek látom, mert ha kívülről nem hallatszik, nem minősül csendháborításnak, nem?
Már átmentem a szomszéd lépcsőházba is, és bekopogtam a szomszédhoz, aki kb letámadt hogy mit képzelek, hogy ilyenekkel vádolom. Nem tudom kialudni magam, ingerült vagyok állandóan, és az idegtől akkor se tudok aludni amikor már abbahagyta a tv-zést. Valami ötlet?:(
- Írd ki valahová a lépcsőházba, hogy akárki üvölteti éjszaka a tévét, hagyja abba
- Be tudod azonosítani, melyik fal mögül jön a hang? Ha igen, akkor told neki a hangfalaidat, aztán jöhet a rock teljes hangerővel reggeltől lefekvésig. Azt persze ellenőrizd, hogy kívülről, a lépcsőház felől ne hallatszódjon. Ha teljesen nekitolod őket a falnak, akkor elég jól célzottan a megfelelő irányba fog menni a hang.
pontosan arról a falról hallatszik, amelyik szomszédhoz átmentem a másik lépcsőházba.. jobb ötletem nincs, füldugót próbáltam, de mivel tanuláshoz is használom, fáj tőle a fülem
de azért köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!