Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehet-e kaktuszt tartani...

Lehet-e kaktuszt tartani közfolyosón, lépcsőházban?

Figyelt kérdés
Itt most nem a menekülési útvonal fenntartására gondolok, mert elég a távolság, hanem óhatatlanul hozzáérhet valaki, és megszúrhatja. Velem is ez történt. Nagy csomaggal voltam, és hozzáértem többször is a kaktuszokhoz. Én balesetveszélyesnek tartom. Mi van, ha valaki allergiás rá?
2015. máj. 25. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Ki nem szarja le? Allergiás lehetsz a kutyára, macskára is, mégsem tilos őket kivinni sétálni a lépcsőházon át.

Óhatatlanul meg az nyúlkál kaktuszokba, aki hülye. Körül lehet nézni mielőtt belesétálsz...

2015. máj. 25. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Te magad írtad, hogy a menekülési szélesség - ami szigorúan szélesebb mint egy normál ösvény - megvolt, akkor lehet. Leánder és gyöngyvirág is van minden folyosón vagy udvarban, pedig halálos méreg a levelük.
2015. máj. 25. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Még mázli, hogy nem egy erdőben sétálva estél hasra úgy, hogy közben a szádba szorult egy gyilkos galóca. :) Le kéne betonozni az erdőt?
2015. máj. 25. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Hú de baromi nagy baleset, hogy beléd állt a kaktusztüske. Remélem időben eljutottál a sürgősségire, és nem lett komolyabb szövődménye ennek az igen súlyos sérülésnek. Aki allergiás rá, gondolom van annyi esze hogy nem taperolja.
2015. máj. 25. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Lehetni lehet, de mondjuk ennyi erővel le is lehet ba... dobni az emeletről, miután megszúrt. Én biztos felrúgtam volna a cserepet, ha cipekedés közben még az a szar is megszúrkál :D
2015. máj. 25. 15:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Megint más egy oxigénfogyasztó növény, és egy szúrós egy huzatos lépcsőházban. Ne keverjük az erdőt egy lépcsőházzal könyörgöm! Hogy jön ide az erdő!? Két különböző hely. Nyilván az erdőben számolok rá. Ez olyan, mintha azt írnád, hogy számolhatok arra, hogy a lépcsőházban elüt a gyorsvonat. Nyilván nem számolok rá, így arra sem, hogy megszúr egy kaktusz.
2015. máj. 25. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy pár napja megszúrt, és el is fertőződött. próbáltam kitisztítani a sebet, de el kell menjek a sebészetre, mert nagyon fáj.
2015. máj. 25. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően számítani kéne ilyesmire, mert nyanyák minden lépcsőházban laknak akik növényeket tartanak. Vagy nekidőlsz a korlátnak teljes erőből úgy, hogy le sem teszteled előtte, hogy megbír? Egy kép azért illő lett volna a helyszínről az objektivitás kedvéért.
2015. máj. 25. 17:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem azon voltam, hogy cipekedés közben lefotózzam, és azért nem utazom vissza.
2015. máj. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!