Lehányta a saját ajtómat és a szomszédét is egy másik emeleten lakó albérlő. Sőt az összes szőnyeget és lábtörlőt is a lépcsőházban. Mit lehet tenni?
Első nekifutásra Én is erre gondoltam.
Mármint, hogy lehányom...
Csak akkor Én is olyan primitív lennék.
Mi nem lakunk barlangban...:)
Vegyél pálinkát :) Jó sokat, add ide a felét, és segítek :D
Első voltam :D
A szőnyegeket és a lábtörlőket a lakása elé tenném,az ajtóval sajnos nem tudom mit csinálhatsz hogy ne legyen nyoma.Akik kiadták a lakást azokat nem ismered esetleg?
De szólj,megyek segíteni én is! :D
Te jó ég, ez nagyon durva!
Csak egy ötlet,amennyire tudod mosd le,és próbáljátok kicsit lecsiszolni,és ha még így is látszik,akkor ne lakkozzátok, hanem valamilyen páccal kenjétek, hisz annak van színe , hátha az eltakarja. Pepecs munka, de nincs jobb ötletem. Ja és a végén ne felejtsétek el kihajítani a szomszédot ez emeletről!!!
Én másnap reggel hajnali 7kor csengettem volna tisztítószerekkel és vödörrel a kezemben, hogy irány letakarítani a csodálatos művét. :)
Amennyiben nem, rongálásért feljelented. :D
Plusz még pár nap múlva egy tetemesebb adag kutyaszart szétdörzsölnék az ő ajtóján és lábtörlőjén. :'DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!