Milyen virágot tehetnék a lépcsőházban az ajtóm mellé ami bírná?
Kit érdekelnek a bútorszállítók, már bocs? Mindenki szépnek szeretné látni a környezetét, feldobni valamivel a rideg lépcsőházat.
Tűz meg azért hálistennek ritkán van, hogy most emiatt ne lehessen növényt tenni az ajtó elé.
Ennyi erővel mindenki vasból építse meg a lakását, és még egy papírfecnit se tartson otthon, mert tűzveszélyes.
A virágok szebbé teszik az életünket.
Idióta a jó édes anyukád.
Én nem ilyen stílusban írtam neked, nem is tudom, ki volt a tapló kettőnk közül.
Nézzél tükörbe,majom.
ne veszekedjetek már!!!!!aki a másikat minősíti az a saját bizonyítványát állítja ki.
a másik.én azt írtam az ajtóm mellé akarom tenni és nem a lépcsőház egyéb helyeire.az ajtó jóval bejjebb van a közlekedési útvonaltól.középen lakok és csak 3 lakás van egy szinten.és két oldalra szeretnék tenni valamit.amúgy a kérdés az volt mit tegyek ami bírja,és nem az,hogy helyes e ha teszek oda valamit.van annyi eszem,hogy nem teszem az útba és zavaró helyre.
Te kezdted, mit idiótázol?
Tanultál volna tovább, akkor nem kellene bútort cipelned az emeletre, mocskos szájú csicska bútorszállító bunkó.
A stílusodból mindjárt gondoltam, hogy diplomás vagy :))
Egyébként nem tudom, mire számítottál, hogy ha leidiótázol valakit, hogy reagál ...
Ja, ANYÁD a f*accopó, téged is jobb lett volna, ha lenyel, minthogy a világra hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!