Mit tehetnék a TV helyére?
nos, van egy TV-m, magam sem tudom, hogy miért, hiszen évek óta nem fizetek elő semmire, tehát nincs benne adás, de ha lenne se nézném. anyám egyik nap idehozta, azóta itt van :D
szeretném innen ezt a csodás készüléket elpaterolni (értelemszerűen vissza anyámnak :D )
most egy kb derékmagasságig érő komód tetején van, két magas szekrény között. fény nem nagyon éri, gaz nem jöhet szóba sajna, pedig imádom őket.
akváriumon gondolkodok, de az iszonyat drága, most nem tudok áldozni rá.
milyen mutatós dísz, vagy akár használati tárgy jöhetne a helyébe? vagy valami mutatós tárolódoboz, mert lomom viszont van dögivel :D linkek esetleg? köszönöm.
a könyveimet a könyvespolcon tartom, nem pedig egy komód tetején. khm...
valami informatívabb, bővebb válasz? valaki? :D
vagy csináltass a falra egy, a berendezéshez illő keretű tükröt.ha egy-két spotlámpával megvilágítod, a komódot akár fésülködőasztalnak is használhatod.
de tehetsz rá modern vázát is stb. , amik tükörben megduplázódva érdekesek is lehetnek.
akkor lehet, h kicsit spórolok az akváriumra. én eddig csak 20 ezer fölöttieket láttam, de majd átnézek az akvarisztikába, és megkérdezem az okosokat :D
kösz
Hát ne olyan tetős csittifittit vegyél, hanem egy sima akváriumot, azt már 4-5 ezerért lehet kapni, érdemes kifigyelni, hol akciós. Vegyél bele növényeket (1-2 ezer) meg világítást (saját kezűleg nagyjából egy ezresből megvan, nekem pl. egy ún. szerelőlámpa van fölötte, kevesebb mint ezer Ft volt és tökéletes). Ha elfogy a pénz, akkor menjen egy kicsit így, aztán ha megint lesz, akkor vegyél bele levegőztetőt (kb. 3 ezer) és halakat - ezeknek az ára attól függ, milyet szeretnél, nekem neonjaim vannak, 700 Ft volt 10 db a Nyugatihoz közel.
Persze ha veszel ilyen teljesen felszerelt akváriumot, az kicsit kényelmesebb, de jóval drágább. Gondolom, olyanokat nézegettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!