Mit csináljak, hogy a panel lakásunkba ne legyen büdös bagószag a lépcsőházban dohányzó "kedves" lakóktól?
Sosem értettem,hogy tud valaki a liftben elszivni egy cigit..mármint úgy,hogy nem hal meg mire leér a 10.ről :D
Amúgy a gyertya jól elveszi a szagokat,vagy valami kellemesebb illatú füstölő.
Persze a legjobb megoldás az lenne ha mindenki a saját erkélyén/lakásán/lakótömb előtt dohányozna, de sjanos nagyon sok a primitiv ember.
Egyébként én is dohányzom,de eszembe nem jutna a lépcsőházban vagy a liftben rágyújtani..egyszerűen parasztság
Nem lehet ilyen gumiszigetelést rárakni az ajtóra? Hátha az jobban zár (légmentesen :D).
Egyébként nem értem, hogy engedheti meg magának bárki a liftben dohányzást, az elvileg mindenhol tiltott :S
Azzal nem tudom, mit lehet kezdeni, ha a szomszéd ablakából átjön a füst, mivel a saját lakásában nem tilthatod meg neki, hogy rágyújtson :S
ha valaki pont a szinteden bagózik, és épp rajtakapod, akkor megkérheted, hogy ugyan már, menjen ki a levegőre és ott szívja.
mondjuk ha bepöccen rád, akkor annak is te iszod meg a levét...
az ajtót amennyire tudod szigeteld, és ha tudsz, akkor gyakran csinálj kereszthuzatot.
én is bagós vagyok, de kizárólag az erkélyen szívom, mert iszonyat igénytelenségnek tartom a zárt térben dohányzást.
Raktam már ki a lépcsőházba egy A4-es papírt, hogy ugyan már, nem itt kéne bagózni, de rendszeresen leszedi az a p...t.
Ráadásul kisbaba van nálunk és hát nem akarom, hogy ő is belélegezze. Nálunk senki sem dohányzik szerencsére.
Legszívesebben elköltöznék.... :((
A szigeteles a jo megoldas, ha koltozni nem tudsz. A fustolok es a gyertya a babanak nem lenne jo, s talan meg Nektek sem.
Viszont lehetne parologtatni gyogynovenyeket, mint kamilla, rozsa, citromfu pl.
még egy dolog jutott az eszembe.
ha valahogy megoldható, akkor valami füstjelzőt kéne beszerelni, és kiírni, hogy ez a készülék beriaszt, ha füstöt érzékel, jobb vele nem ujjat húzni :D
mondjuk tény, hogy pénz, de lehet, hogy van olyan, ami olcsóbb, és mondjuk nem víz jön ki belőle, nem is a tűzoltókat riasztja, de mondjuk beindít egy iszonyat hangos szirénát, ami a ház többi lakójánál is kivívja az ellenszenvet a bagósok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!