Lehányta a saját ajtómat és a szomszédét is egy másik emeleten lakó albérlő. Sőt az összes szőnyeget és lábtörlőt is a lépcsőházban. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Az ajtónk most lett lambériázva és még nem lett lelakkozva. Ráadásul nem valami szintelen löttyöt hányt, hanem pirosat... Most ezt hogy szedem le? És ha nem jön le, ezt ki fizeti ki nekem? Hivatalosan mit lehet ilyenkor tenni?2011. júl. 22. 16:01
12/14 hell-ikon válasza:
Ez gáz...:(
Én megpróbálnám lemosni a hányást az ajtóról, bár ha piros volt a produktum és ráadásul fehér(hez közeli) a lakozattlan ajtó, az még domestossal sem biztos, hogy kijön... sőt.
Ebben az esetben pedig nincs más, mint jól felcsiszolni az egész ajtót egészen addig, amíg látszik a folt. Utána lehet lakkozni.
13/14 anonim válasza:
Lol.
Én biztos hogy nem takarítanék.
Átmennék, és elmesélném neki hogy milyen jól fog járni ha takarít. Meg persze kicsit rámutatnék arra mi történik ha 1 órán belül nem lesz kész:)
14/14 anonim válasza:
háztartási szódát hígíts pépesre, és szivaccsal dörzsöld a foltot, elvileg lehozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!