Meglehet ezt tenni egy lépcsőházban?
Csak mert elegem van már abból, hogy a sok paraszt összebüdösíti az egész lépcsőházat, de ha felveszem, akkor személyiségi jogokat sértek, ha nem veszem fel, meg nem tudom bizonyítani.
Pedig amennyit már a lépcsőházban elszívott, szerintem a lakását is el kellett volna adnia, hogy kifizesse a bírságot.
Fizetni nem fogok neki azért, hogy ne cigizzen, ezt nem gondoltad komolyan...
Abba meg ha beleegyeznek, hogy legyen kamera, nem muszáj tudniuk, hogy hol van, vagy épp mi az. Ahol tudom, hogy szokott cigizni, oda pár ezer Ft-ért beszerelek egy kicsi, vagy valaminek álcázott kamerát, ami vezeték nélkül kapcsolódik a routeremhez, és veszi fel a dolgokat.
Érzem a cigi szagot, tudom mikor kell visszanézni a felvételt. Semmi probléma nincs vele.
Egyébként meg nem nehéz rájönni, hogy hol cigizik, mert fent elkezdi, mire leér meg befejezi...
Ilyen fogyatékos paraszttal beszélhetsz annyit, amennyit akarsz, magasról lesz*rja.
Első körben ott buknál el, hogy nem egyezne bele MINDEN lakó. Mert aki cigizik, majd hülye lesz hozzájárulni.
Második körben meg ott, hogy senkit nem érdekelne a felvételed, maximum a hajadra kenhetnéd, nem fognak tárgyalást tartani meg bizonyítási eljárásokat lefolytatni. Teljesen felesleges erre pénzt áldozni.
Plusz ott van az is, hogy te bizony nem kezelheted a felvételeket, mert te csak egy Gipsz Jakab vagy a történetben megfelelő jogosítványok nélkül.
Marad a szokásos lehetőség, élj azokkal. Semmivel sem több macera, mint a te terved.
A szokásos lehetőség annyiban merül ki, hogy feljelentem, hogy cigizik, megkérdezik, van-e bizonyítékom rá, és ha azt mondom, hogy nincs akkor nem érdekel senkit, ha azt mondom, hogy van, akkor meg az illető beperel személyiségi jogok megsértése miatt, és rosszabbul járok, mint ő....
Szóval ezek alapján semmilyen hatásos megoldást nem látok rá. Az nem számít hatásosnak, hogy naponta 2x rászólok, és teleragasztgatom a lépcsőházat dohányzást tiltó feliratokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!