Dugulás volt a panel lakásunkban, a vízvezetékszerelő 10 perc munkáért kerek 10 000 Forintot kért el. Ez reális ár mostanában?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs bajom a szakmunkával, a fizikai munkával, és nem vagyok tisztában a mai árakkal, ezért kérdezem csak. Egy csőgörénnyel végighúzatta párszor, kikompresszálta meleg vízzel a dugulást okozó csomót és kész. Azért hívtam szakembert, mert az alsó szomszéd szivárgást észlelt és gondoltam, akkor már lehet az egész zuhanytálca alatti csempét is le kell verni és úgy szüntetni meg a szivárgást. Az otthonunkban mindent megcsináltam már, fajanszot szereltem a mosdóban, mosógépben hibadiagnosztikai program futtatása után fűtőbetétet cseréltem, a mosogató alatti szétrohadt szűrőt egy az egyben kicseréltem már több helyen is, ajtóban zárat cseréltem stb. Egyik sem bonyolult munka, én azt gondolom ezeket bárki megtudja tenni, ha akarja és van ideje, de azt is gondolom, hogy van olyan munka ami már tényleg szakembert igényel. Viszont a szivárgásról nem kaptam semmilyen információt, hogy az most abbamaradhat e vagy sem, számíthatok e nagyobb munkára ezután, félig lett e megoldva a probléma stb.? "Csak" a dugulást hárította el. Én más területen dolgozom, de ezek után ha maszek díjakról van szó, lehet, hogy jobban elkérem az árát, mert ha ez tényleg átlagárnak számít akkor vagy mi keresünk baromira keveset, vagy nagyon pofátlanul kell elkérni a pénzt.2018. szept. 17. 18:12
21/22 anonim válasza:
Reális ár. Arról meg senki nem tehet, hogy szar a fizetésed. A bpltba se adják neked olcsóbban neked a kenyeret mert te csak ennyit keresel.
22/22 anonim válasza:
Kérdező, nem értelek. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy elmenjen egy tanfolyamra, és elvégezze ezt a szakmát. Aztán mehetsz ki 10 perces munkákért beszedni a 10 ezer ropogós magyar forintot. Máris megugrik a fizetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!