Reális ár egy lepukkant 65 nm-s panel lakásért elkérni ennyit?
Figyelt kérdés
Kiveszi valaki 140e/hó ért?
Öregek laktak benne. Tiszta, de full szocreál, 30 éve felújított panel lakás. Kilátás mondjuk szép.
Metró 8 perc, villamos 5,
2017. aug. 26. 22:29
2/12 anonim válasza:
Mi 68 nm-es téglalakást bérelünk 150ért, csendes kis utcában, de pár percre metrótól, villamostól. Egy 30 éve felújított panel, ráadásul ezer éves bútorokkal (az a szocreál, nem?)... hát, én nem adnék érte 140et.
3/12 anonim válasza:
Reális mivel gondolom nappali + 2 szobás.
5/12 anonim válasza:
annyi a reália ára amennyiért kiveszik.
6/12 anonim válasza:
Nem. 100-110-ért talán, ha nem túl magas a rezsi, de hiába a jó közlekedés, ennyiért téglában is lehet forgalmas csomópont környékén több szobást találni. Kálvin téren másfél szobás lepukkant téglát 60+rezsiért béreltek ismerősömék pár hónapja.
Persze ha kellően türelmes a tulaj, még találhat pancser verebet, aki kiveszi...
7/12 anonim válasza:
Kálvin-téren hol van panel? Mutasd már!
8/12 anonim válasza:
Az én ismerősömék meg a Corvin-negyednél béreltek nappali + 2 szobás lakást fejenként 60ezerért + rezsi, azaz összesen 180 + rezsiért, mivel hárman laknak benne. Ezek az ismerősök...
9/12 anonim válasza:
#7 Gondolom nekem címezted. Megmutatom, ha előbb te mutatod meg, hol írtam ilyen blődséget, amire ez a kérdésed érkezett :)
10/12 anonim válasza:
Nem irtad, hogy hol van a lakás. Van, ahol ez akár olcsó is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!