Mennyi lenne a reális ár?
Igen ez reális ár.
Egy ember fogja csinálni? Hány napot szán rá?
Nem tudom hol laktok, de nekem 80ezerért a komplett 80 m2-es házat kifestették tavaly 4 nap alatt, ketten, a szükséges javításokkal együtt, Pest megyében.
Ha a városban valamiért dupla áron dolgoznak, az akkor is 160ezer.
Ezért vannak így elszállva az árak, mert képesek vagytok egy szobáért 80ezer munkadíjat reálisnak tartani.
Tényleg függnek az árak attól is, hogy merre éltek.
Mi hirdetést adtunk fel, hogy 20ezer/napidíjért szobafestőt keresünk, jelentkeztek 8-an, a nekünk szimpatikust választottuk és nem bántuk meg. Gyorsan és szépen dolgozott, egy hét alatt végzett a 70 m2-es, 2 szoba étkezős lakással.
3 napig volt vele egy fickó, aki a segédmunkát végezte, azt gondolom ő fizette. Azért 140-150ezer Ft. munkadíj egy hét alatt nem kevés, (ez havi 6-700ezer tisztán) még ha a segédnek adott is belőle napi 5ezret.
Kérdező, ezek szerint a te festőd 50-60ezerFt/napért dolgozik?
Esküszöm bánom, hogy mérnöknek tanultam, talán nem késő átnyergelnem!
Magyarországon szerintem már semmi nincs reális áron. Az én szobámat anno 60-ért festették ki, az én szemem is kiguvadt kicsit (mármint az áron, nem az eredményen). Az a baj, hogy ezek a kétkezis dolgok már hiányszakmák, nehéz embert szerezni ezekre a munkákra, és ezt ők is tudják, emiatt kérnek el pofátlan árakat. Ha nem tetszik az ajánlat, amit tett a festő, keresgélj tovább.
Amúgy szerintem is durva a 330...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!