Mindenhol ilyen élhetetlen kertes háznál? Állandó füstölgés?
Érdekelne hogy csak ez a k.szott falu ilyen élhetetlen, hogy alig van olyan nap, mikor ki lehet menni vagy szellőztetni lehet, mert állandóan füstölnek?
Szemetet tesznek a kályhába, vagy eltüzelik a nedves/vizes leveleket kint, vagy kábelt égetnek...
"Ha rajtam múlna megtiltanám a vizes fa árusítását... Én pl erdőről veszem köbméterre és betárolom míg megszárad. "
Tehát megtiltanád, de azért te is azt veszed.
"22:45 Ha eljutna a tudatodig amit írtam (látom nem) hagyom száradni a fát. Persze vizesen veszem mit tehet az ember ha frissen vágják. Már januárban megvettem a tüzelőt. Egy év múlva használom. Addig szárad. Puhafa sddig kiszárad."
Látom nem jut el a tudatodig, hogy tudok olvasni és te hagyod a fát száradni, mint mindenki más, aki ezt meg tudja oldani. Aki meg nem az mit csináljon? Vigye hozzád?
Vagy kerüljön 5x annyiba a fa, mert el kell szállítaniuk fedett helyre az erdőről mielőtt eladják és ott tartogatni kell legalább 1 évig?
Én lényegében erről írtam a szakdolgozatomat.
Egészségtelen (és nem feltétlen egy milliós nagyváros levegője a rosszabb az autók miatt).
Száraz fával kell fűteni, fabrikettel, fapellettel.
Korszerű tüzelőberendezések kellenének és támogatás az állam/önkormányzat részéről.
Ablakcsere, szigetelés, gyors hatékony szellőztetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!