Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mindenhol ilyen élhetetlen...

Mindenhol ilyen élhetetlen kertes háznál? Állandó füstölgés?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy csak ez a k.szott falu ilyen élhetetlen, hogy alig van olyan nap, mikor ki lehet menni vagy szellőztetni lehet, mert állandóan füstölnek?

Szemetet tesznek a kályhába, vagy eltüzelik a nedves/vizes leveleket kint, vagy kábelt égetnek...

2018. márc. 25. 15:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos nalunk is ez van. Nagyváros, kertvárosi rész.Egész télen kojtolnak a kémények. Tavasztól őszig meg égeti a gallyakat, füvet.

Pokol.

Kimégy az udvarra megfulladsz, alig van alkalom amikor lehet szellőztetni, teregetni.😭

2018. márc. 25. 15:38
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Nyáron meg grilleznek plusz extraként ,obégatva zenét nyomatva este 11ig vagy 2 ig.
2018. márc. 25. 15:56
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is, nem tudom, mi az ergya szrral "fűtenek", de nem is akarom inkább tudni...

Teregetni nem lehet, szellőztetni szintúgy, csak ha 100% szélcsend van.

2018. márc. 25. 16:01
 4/25 anonim ***** válasza:
61%
Hát jól megszívtad, egy belvárosban sokkal jobb a levegő, az a sok dízeles autó mind csak tiszta levegőt termel.
2018. márc. 25. 16:19
 5/25 anonim ***** válasza:
33%
Még ennyi nyavajgó embert. Mintha télen kinn állna az ember a minusz fokokban az udvaron és szívná a füstöt. Reggel lehet szellőztetni mielőtt bárki begyújt. Engem a teregetés se érint minusz tízbe senki nem tereget az udvarra csak ti. Én nem viszem ki hogy csontá faggyon.
2018. márc. 25. 17:12
 6/25 anonim ***** válasza:
25%
Tegnap a panelosok köre volt, ma a családi házban lakóké. És még fel vagyunk háborodva, mikor azt mondják, hogy a magyarnak semmi se jó.
2018. márc. 25. 17:16
 7/25 anonim ***** válasza:
6%

A fulladás túlzás és az is túlzás, hogy mindenhol ilyen.

Vannak ilyen helyek. És önkormányzatnál lehet érdeklődni, hogy mi erre a szabályzás. Nálunk pl Vasárnap és hétfőn nem lehet tüzelni.

Télen meg ugye, minden csóró azzal fűt (én is), amivel csak tud: használt gumi abroncstól kezdve az évközben begyűjtött hulladékfákig mindennel. Százezreket lehet spórolni azzal, hogy a környezetemet és a környezetvédelmet tönkreteszem a fűtéssel. És 100 000 forint nagyon sok!

2018. márc. 25. 17:45
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

6: ez nem magyar szokás, hogy élni szeretne valaki és nem akarja, hogy a szomszédtól ne tudjon aludni, mert az hepajkodni és kalapálni akar hajlani 1-5-ig, vagy éppen teregetni ne tudjon úgy, hogy ne legyen büdös az összes kiterített ruha.

Ha neked ezzel nincs bajod, te dolgod. De engem zavar. És én nem csinálok ilyet mással. És van egy hülye perverzióm, hogy elvárom, hogy más se tegye tönkre az életemet.

2018. márc. 25. 17:47
 9/25 senior10 ***** válasza:
100%

Nemcsak falun van ilyen, hanem bármelyik nagyváros kertvárosias részen előfordul hasonló. Annyit tudok erre neked mondani, hogy akkor költözz társasházba. viszont arra készülj fel, hogy ott is vannak szomszédok, sokkal közelebb mint egy faluban/kertvárosban. Ott is vannak tavasszal, nyáron házíbulik, tartanak kutyát lakásban ami szokott ugatni is, előfordul, hogy a feletted lakónál csőtörés van ami a te lakásodat is tönkreteszi, vagy van a lépcsőházban egy söpredék aki minden éjszaka részegen összehányja, sz.rja, hugyozza a lépcsőházat. Meg még lehetne sorolni egy pár szituációt. szóval adott esetben az is tud élhetetlen lenni.

Én kertes házban nőttem fel és abban is lakok, csupán pár hónapot laktam társasházban de bőven elég is volt.

2018. márc. 25. 17:53
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, dejó, hogy nálatok csak reggel gyújtanak be, a mi szomszédunk éjszaka is kétóránként hányja rá azt a szrt a kazánra, így non-stop dől a csípős füst.
2018. márc. 25. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!