Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Sopron tényleg élhetetlen,...

Sopron tényleg élhetetlen, zsúfolt a be-, odaköltözők miatt?

Figyelt kérdés
Szeretnék jövőre munka miatt odaköltözni Békés megyéből
2017. dec. 9. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sopron egy kihalt, hideg, szeles, esős város.
2017. dec. 9. 16:52
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Eszerint a cikk szerint nem úgy van ahogy írod :)

2017. dec. 9. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen az. Már az itt született soproniak is menekülnek vagy a határ másik oldalára vagy a környező kisebb településekre. Az albérletárak gyakorlatilag budapesti áron vannak.. magyar fizetésből te itt már nem fogsz tudni semmit sem csinálni. (Bár nyilván Te is inkább az osztrákért jönnél) mindenhol építkezések vannak. Lakópark után lakópark. Egyre több hajléktalan és kétes alak is megjelent. Az állomáson kijössz gyakran már megy a kéregetés a "tesóktól". A forgalom meg borzalmas. dugó, hosszú kocsisorok stb. Mindenki rohan.a pénzt hajszolja. a felhígult emberek ellenére viszont a város még mindig ugyan az a szeles, sznob és dögunalom, ahogy eddig is.
2017. dec. 10. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Részben az osztrák meló miatt is és evégett az ismeretség szerzés miatt is!!
2017. dec. 10. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú borzalmas ott élni. 3 évig voltam koleszos Sopronban. Utolsó évemben már sötetedés után ki se mertem menni. Tele van mélyszegénységből származó egyénekkel, akik egy darab szalámiért is agyonütnének + a sok hülye részeg egyetemista.

27/l

2017. dec. 10. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Azért azzal nem értek egyet, hogy sötétedés után nem lehet kimenni. Még mindig egy baromi biztonságos város. Éltem sok más magyar városban valamint külföldön is. Sopron ebből a szempontból még mindig jó hely. De ennyi.. Unalmas, sznob emberekkel, akik villognak az osztrák pénzzel.
2017. dec. 11. 01:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még mindig bevállalnám a helyedben. Ha nem is elsőre, max egy kis ismerősi kör kialakulása után még mindig könnyen ki lehet jutni Ausztriába dolgozni. Viszont minél előbb belevágnék a helyedben. Minél tovább vársz annál több lehetőséget foglalnak el.
2017. dec. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!