Saját lakás vagy albérlet?
Van egy kis lakásom,amiből nemrég ment el a bérlö és üresen áll. Fel kéne kicsit újítani.Jelenleg albérletben lakok,amit szeretek,de a bérleti díjat már kevésbé.
Melyik a jobb megoldás,ha a felujitásba ölök inkább pénzt és beköltözöm a saját lakásomba,vagy maradok a kényelmes helyemen,és nem kell akkor macerálnom a lakásfestéssel meg hasonlókkal?
Megjegyzem,nem vagyok gazdag,tehát a bérleti díjat még tudom fizetni,de akkor a kaján kívül nem nagyon tudok venni mást a hónapban.:(
Viszont ha átköltöznék,akkor meg a felújítás kerül sokba,még ugy is,hogy a nagyját saját kezűleg csinálom.
Mi legyen?
24/L
Utolsó vagyok... azt kifelejtettem, hogy igen macerás, és poros, és kellemetlen az a pár hét, de hidd el igazán megéri! :) Utána az a lakás valóban az otthonod lesz, olyan amilyet szeretnél, és nem csak egy lakás... :)
Egy tipp: Ha a barátok, haverok, rokonok mennek segíteni, rengeteg fényképet készítsetek, iszonyatosan jóízűeket fogtok rajtuk évek múlva nevetni! :)
Nekem pont most akadt a kezembe egy kép. Az egyik haveromnál segítettünk a felújításban, a wc frissen lett metlakizva, még nem volt fugázva, de egy barátnőm majd be pisilt. Szó szerint rá "esett" a wc-re a lábai pedig az ajtón lógnak kifelé a letolt rövid nadrágjával! :) Mindent meg lehet oldani, csak kell hozzá egy kis leleményesség! :)
olyan jó fejek vagytok,köszi a tippeket!!
ja,szerintem viszek fényképezőt...vicces lehetett a wc-s sztori :)
ezen az uszodában lubickolós tippen is jót nevettem...ha mennék,tele lenne a medence glettel meg festékkel XD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!