Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet tojó tyúkot venni?

Hol lehet tojó tyúkot venni?

Figyelt kérdés
Kisbabimmal itthon vagyok GYED-en, és gondoltam, tyúkokat tartanék, legalább lenne ingyen tojásunk. De nem tudom, hogyan foghatnék hozzá. Tudna valaki segíteni?
2010. jún. 4. 14:39
 1/7 anonim válasza:

Hol laksz? Mi ezzel foglalkozunk.

Egyébként piacról, gazdáktól.

2010. jún. 4. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk (heves megyében) a hírlapban szokták az "állat" rovatnál hirdetni, hogy jól tojó tyúkok eladók. Anyumék is most vettek, házhoz vitték nekik. Jó ötlet, mert legalább tudni fogod hogy az a tojás amit tojnak friss! Sok sikert:)
2010. jún. 4. 15:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos Pest megye, messze van tőletek.
2010. jún. 5. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:

ingyen???

biztos valami városi liba vagy, aki kiszabadult az agglomerációba, aztán azt hiszi, hogy a tyúk csak úgy magától tojik, és takarmány nélkül is megvan.

hát képzeld, hogy nem. ki kell őket ganézni néhanapján, enni, inni kell adni nekik, egy napra sem tudsz elmenni sehova, mert vagy kinn maradnak estére és elviszi őket valami ragadozó, vagy megpusztulnak az ólban kaja meg víz nélkül.

olvass utána egy kicsit a dolgoknak, mert akármennyire is azt hiszed, hogy könnyen működnek, ez nem így van...

2010. jún. 7. 16:55
 5/7 anonim válasza:
"Kedves" utolsó! Miért kell anélkül okoskodni, hogy ismernéd a kérdezőt?! A csirketartás azért az nem olyan, mint az űrrepülés. Gondolom nagyjából tisztában van vele és nem az erkélyen akar csirkét tartani. Gyanítom, hogy azzal is tisztában van, hogy meg kell etetni őket és rendben tartani. Ja, csak TE láttál még háziállatot közelről, ugye??? Első voltam
2010. jún. 8. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:

láttam, és gondoztam is.

de amikor valaki ilyen kérdést feltesz a neten, akkor sejthető, hogy halvány lila fingja nincsen az állattartásról.

persze, nem vetekszik az űrrepüléssel, de azért nem árt tudni néhány dolgot, ha az ember nem akar saját magával ki.aszni...

2010. jún. 8. 18:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak üzenem: elhiszem, hogy gondoztál már csirkéket, de az biztos, hogy ebből áll az egész világod, amekkora paraszt vagy.
2010. jún. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!