Ablak témában kéne segítség. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na szóval fel szeretném saját kezűleg újítani 2 ablakomat, mindkettő 150x150-es fa termopán bukó-nyíló ablak. Szerintem mindkettőnél spóroltak a vasalaton, ugyanis, jobbra, balra, s felül van vasalat, s rátud záródni az ablak a tokra, alul viszont semmi sincsen, mondhatni, egész szépen eltér az ablak alsó része a toktól, tehát ott vetemedett valamennyit, a többi oldalt teljesen jó minden. Ezt lehet pótolni, vagy vasalatcserés az egész? Illetve a másik kérdésem. Melyik hőszigetelő tömítést válasszam? [link] vagy [link] 2018. jan. 3. 00:56
11/21 anonim válasza:
Küldjél fotót az ablakból ahol látszik a szigetelés, meg a falok.
12/21 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi a segítséget. Egy kicsit fárasztó a helyzet, tudom.
2018. jan. 3. 16:57
15/21 A kérdező kommentje:
Az is igaz hogy pont a legvastagabbat rendeltem én hülye ez 12-es.
2018. jan. 3. 17:14
16/21 anonim válasza:
Ahogy látom embrió gumi. Lehet a másikat nem is tudod berakni, mert annak nagyobb nút kell 4-5mm széles.
17/21 A kérdező kommentje:
Ebben is 5 mm a nút.
2018. jan. 3. 18:22
18/21 anonim válasza:
A zárat se tudod kipótolni, mert ez régi típusú roto zár, és már nem gyártják. Újra meg nem tudod cserélni mert teljesen máshol vannak a forgáspontjai a roto nt nek, és nincsenek olyan mélyre süllyesztve.
19/21 A kérdező kommentje:
Magyarul jobban járnék a teljes ablak cseréjével? Egyébként 16 éves ablak. Régi 2.8 üveggel. Aztán lehet a hideg nagyobb része inkább abból jön, ki tudja.
2018. jan. 3. 18:34
20/21 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy állsz anyagilag. Egy ablakcsere nem épp olcsó mulatság főleg fa ablak. Írok privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!