Norbesz77 kérdése:
Vezeték nélküli internetes szolgáltatót keresek amely gyors netet tud biztosítani! Ha valaki tapasztalt a témában kérem tudna írni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Külterületen lakom és nincs vezetékes internet ezáltal csak antennán tudom fogadni a netet. Esetleg ha valaki ismer valami jó szolgáltatót kérem írja le nekem! (Mobilnettel már próbáltam de nem vált be mivel több eszközt használok a családommal és elég lassú) A válaszokat előre is köszi!2017. nov. 8. 22:01
1/5 anonim válasza:
jó szolgáltató na olyan nincs, legtöbb helye azt eszel amit főznek nincs lehetőség válogatni, mobilnet vodkafon,telenor nincs gond velük csak kevés adat (50-100gb + éjszakai 100-150gb)
2/5 anonim válasza:
Akkor neked műholdas kell (pl.UPC). Szerintem először kérdezd meg a műholdas szolgáltatókat, hogy egyáltalán tudnak-e neked biztosítani netet és utána konkrétan kérdezz itt rá a szolgáltatóra, biztos több ember tud tanácsot adni.
3/5 anonim válasza:
Igen, nagyon fontos a konkrét hely.
A szolgáltatók oldalán meg tudod nézni a lefedettséget, hogy nálad van-e térerő. (Ez persze csak tájékoztató dolog, kisebb távolságokon belül is nagy különbség lehet, főleg dombos területen.)
4/5 anonim válasza:
Googli- hol lax és hogy netet keresel, valamilyen kulcsszóval meg fogod találni, mire van lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!