Köteles vagyok beengedni a szolgáltatót?
Figyelt kérdés
Internet tartozás miatt jöttek kikötni, de telefonon nem szóltak. Azért nem fizettük mert 5.000Ft-ért használhatatlan netet szolgáltattak, ill. semmilyen üzenetre, telefonra (telefont felvették és a szokásos sablonszöveget mondták, hogy dolgoznak rajta) nem reagáltak. Most itt áll már 30 perce a ház előtt, én meg 16 éves létemre nem fogom beengedni, amíg apum vagy anyum nincs itthon. Kaphatunk ezért büntetést?2017. szept. 6. 15:48
1/9 anonim válasza:
Ne engedd be. Jöjjenek akkor amikor ott vannak a szüleid is.
2/9 anonim válasza:
Illene ilyen esetben előzetesen értesitést küldeni .
Nem rád tartozik a dolog,én sem engedtem volna be őket .
3/9 anonim válasza:
Ha nem volt előzetes értesítés, SOHA ne engedj be senkit. Rengeteg a csaló! Kiadják magukat a vízművek, telefontársaság vagy a gázművek embereinek!
4/9 anonim válasza:
Így jár aki nem fizet.
Amúgy kint is le tudják kötni.
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, látom nem jöttél rá aa lényegre.. Mivel nem reagáltak a hibabejelentésre, az internetet szinte nem lehet használni, ezért nem fizetünk.. Nem azért írtam mert kijöttek lekötni, hanem mert nem akartam beengedni..
2017. szept. 7. 22:29
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, melyik szolgáltató, de a T-s ügyfélszolgálata azonnal inzézkedik, bármi is a hiba. Fel kell jelenteni ezt a semmit sem szolgáltató céget a fogyasztóvédelemnél.
7/9 anonim válasza:
Kábeles net és wifi? Bőven lehet műszaki hiba, pl. hibás router, de ilyenkor ki kellene küldeniük a szerelőt.
8/9 anonim válasza:
"Kedves utolsó, látom nem jöttél rá aa lényegre.. Mivel nem reagáltak a hibabejelentésre...ezért nem fizetünk.."
Kedves kérdező, látom nem jöttél rá aa lényegre.
Ha nem fizetsz, azzal nem tudod sakkban tartani a nálad "jóval erősebb" szolgáltatót!!
Nálad nem lesz szolgáltatás!
Te fizeted a büntit, meg a kamatot!
S nálad csenget a behajtó cég is, ha nem fizettek!
Megértem, hogy lányként nem tudod, hogy széllel szemben nem lehet pisikélni, mert mindenképpen te jársz rosszul.
9/9 anonim válasza:
És nem tűnt fel,hogy a kérdező kiskorú,utolsó?
Max. a szüleinek címezd amit írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!