Húz a műanyag ablak, mi tegyek?
Csináld meg. Azt hogy sírsz azzal nem leszel előrébb.
Járj utána hogy lehet neg csinálni, és bizony meg lehet tanulni neked is.
Nő létedre is.
Öt éve ...ki volt az a b@rom,aki egy(több) műa.ablakot berakott csak "úgy" PURhab nélkül?
Én a helyedben(szerintem a legolcsóbb,ha nem tudod megcsinálni) feladnék egy hirdetést pl. a Jófogáson...valami ilyesmit,hasonlót...
Ablakbeépítő,vagy hozzáértő szakit keresek...
Roszzul berakott ablakaimhoz keresek embert,aki körbe tudná PUR~habozni..
Egy flakon elég lehet(1500)+ kérjen óránként 2-t+ kiszállás. Karácsony előtt nem jó,de 5~8 körül bele kell férjen--ha nem BPesten laksz.
Oké.
Akkor az a legegyszerűbb megoldás, hogy az ablak mellett befúrtok több helyen is körbe, és belenyomtok utólag purhabot.
Ami kitüremkedik majd, az meg késsel levágjátok, ha megszáradt.
Ennyi!
Ha van egy üvyeskezű ember a háznál, akkor véssétek ki, nyomjátok ki purhabbal, mand vakoljátok vissza. Nem nagy dolog, fél nap alatt megvan minden ablak és még én is megtudnám csinálni nőként. Azonban ennek csak akkor állj neki, ha konkrétan hézag van a keret és a fal között.
Viszont sokat számít az ablak is. Nálunk is baromi hideg van az ablakok környékén, pedig műanyag, 10 éves ablakok vannak. Mi felszereltettünk redőnyöket mindenhova, esténként és szeles idöben le vannak húzva, nagyon sokat számít, észrevettük a fűtésszámlán és nem volt eszeveszett drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!