Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ablakpárna szigetelésre?

Ablakpárna szigetelésre?

Figyelt kérdés
Eléggé huzatosak az ablakok érezni, ahogy dűl be a hideg, kellemetlen, pedig már minden szigetelő csíkot, sziloplasztot kipróbáltam, de csak huzat van, pénz meg nincs. Egyébként annyira nem sok a számlám, olyan 25 ezer a 100 négyzetméterre, de hiába van 20-21 fok, fázom. Visszatérve néhány ablakhoz raktam pokrócot, mintha egy kicsit felfogná a hideget. Lehet az ablakpárna a megoldás? Egyébként termoplán ablakok vannak berakva, valamikor 97-ben épült a ház.

2017. nov. 15. 00:50
 1/1 anonim ***** válasza:

A végleges megoldást az ablakok passzítása jelentené, ezt asztalos csinálja. Esetleg, ha találsz valaki nyugdíjas asztalost, aki olcsón megcsinálja, szerencséd van, mert egyébként az asztalosmunka nagyon drága és várni kell.

Nekem is van egy ilyen kajla ablakom, télen rossz törölközővel kitömöm a rést, nem nyitogatom. De láttam olyat is, aki simán valami szélesebb ragtapasz félével beragasztotta.

2017. nov. 15. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!