Betörők ellen biztonság?
20-30 között már használható GSM-rendszereket lehet venni, amik a telefonodra küldenek SMS-t, ha behatolás történik. Egy folyamatban lévő betörésre talán még a rendőrök is harapnak. (Kivéve, ha előtte már volt 5 vakriasztás.) Valami áthidalás (áramszünet esetére) nem árt pluszban.
Egy ismerősöm megunta, hogy állandóan az ajtót kell javítani, azóta nem zárja a kis házat a hegyen, hanem egyszerűen nem tart ott semmi elvihetőt. Ha bemegy a tolvaj, akkor majd kijön, és legalább nem baxxa szét az ajtót.
Amikor napi szinten lopták a barackomat, egyszer a hegyről lejövő út szélén megálltam szürkületkor, és onnan figyeltem, hogy a földem előtt áll 2 kocsi, nyilván nem 2 emberrel, tehát odamenni nem mertem. A rendőrök azt ígérték, hogy jönnek, de nem jöttek, végül meguntam, és hazamentem.
Várakozás közben egymás után jöttek le a cigányokat tartalmazó személyautók. Ugyan mit csinálhattak ott? Nem foglalkozik velük a kutya se.
Felteszel az ajtó elé egy kamerát, ha felnyomják a házat, legalább legyen valami felvétel. Akkor a zsaruknak is lesz valami, nem csak pár ujjlenyomat.
Álcázni ne felejtsd el, mert simán ellopják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!