Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tartalékolni nehezebb időkre...

Buszter kérdése:

Tartalékolni nehezebb időkre - Mit? Hol? Hogyan?

Figyelt kérdés

Gondolok itt elsősorban élelemre.

Mondjuk gyógyszer, higiénia ill. eszközök is ide tartozhatnak.

Most nem akarom konkrét eseményhez kötni a dolgot (háború, világvége, időjárás) lényeg, hogy magamról/családról kell majd gondoskodnom egy ideig akkor hogyan készüljek fel.

Már elkezdtem a felkészülést, de meg egyenlőre nagyon általánosan csak.

2017. szept. 20. 22:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én nem nézem le a parasztokat. Teljesen igazad van.

Nekem is van egy hektár földem :)

2017. szept. 21. 22:00
 12/16 A kérdező kommentje:
2017 ben mindenki azt mondta h... vagyok ... nha most mondhatom hogy nha nem megmondtam :) tehat akkor most igy a karantenok es bezarasok kozepette a kerdesem tovabbra is, ki mit tartalekol? a nehezebb idokre ... mondjuk ami mostanaban van ... van sajat listam , csak kivancsi vagyok hogy ti mit :)
2021. márc. 15. 10:07
 13/16 anonim ***** válasza:

#4 vagyok... amit eddig is, annyi, hogy közben megismertem a savanyított tojást, valamunt az olajban eltett fürj tojást...

Tel van, ilyenkor nem spájzolunk értelmeszerűen sokmindent, majd szezonban, bár a palántázásokat már elkezdtük. Valamint elkezdtem nyulakat is tartani, mert rendkívül szaporák és olcsón fentarthatóak, akár ingyen is.

2021. márc. 15. 10:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Már egy éve covidhelyzet van, mégsincs semmiből sem hiány. 4 év múlva találkozunk :D
2021. ápr. 5. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Na azóta kitört a háború a szomszédban és lehdt jön a harmadik vh :D

Na kérdező, tele van már a pince?

2022. máj. 16. 23:57
 16/16 A kérdező kommentje:
persze van minden de mivel van 2 gyermekem, kicsik, es nekik a legnagyobb tragédia ha elfogy a ketchup... így a pince ketchuppal es lekvarral van tele :) különben a kérdés elkezdése óta a inkább a kérdést mar ugy tennem fel hogy tartalékolni amikor lusta vagyok boltba menni :) azóta párszor elvesztettem munkám és jól jön akkor a pince. 2. nem kell rohangálni állandóan a boltba.
2022. aug. 28. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!