Szerintetek melyiket nehezebb megszokni? Faluból városba költözni, vagy városból faluba? Családi házból panelba, vagy panelből családiba?
Családi házból panelba soha nem költöznék. Laktam ott,most családi házban lakok. Ég és föld a különbség.
Itt a szomszédok segítik egymást,figyelnek a másikra,nem zavar senki hangoskodása. A panelban az alattam-felettem mellettem lakótól minden zaj hallatszott. A gyereksírástól kezdve,a TV-ig, a vasárnapi húsklopfolásig.
Az állandóan kötözködő,lépcsőházban hangoskodó lakókról jobb nem is beszélni.
Én is úgy vagyok, ahogy az első válaszoló írta. Kertesben nőttem fel. Felnőttként költöztem lakásba, de 4 év alatt sem tudtam hozzászokni! Hogy ha beszélgetsz, a szomszéd átdörömböl, mindenki gyűlöl mindenkit, ha éjjel kimész vécére, a köv. lakógyűlésen biztos szóba hozzák, hogy neked éjjel volt pofád lehúzni a vécét, stb.stb... Túl sok ember van túl kios helyre összezsúfolva. Téged is el kell viseljenek, és neked is hallgatnod kell a szomszédok életét...
Persze vannak olyan emberek, akik a panellétet élvezik jobban. Hogy nem kell kertet gondozni, füvet nyírni, stb.
számomra a vidékre, családi házba költözés lenne elképzelhetetlen.
megszoktam a várost, a zaj sem zavar annyira, bár nem élek elviselhetetlen környéken. a házban normális, idős emberek a lakók, senki sem dörömböl vagy fúr az éjszaka közepén.
egy családi ház nekem túl nagy lenne és feleslegesen állna benne a pénzem.
2 szobás lakásban nőttem fel, sosem zavart, hogy nincs kertünk. volt játszótér, park, sokat mentem anyummal meg nevelőapummal kirándulni, vadasparkba, erdőbe.
szóval sztem ez attól függ ki mit szokott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!