Költözés után kinek mennyi időbe telt megszokni az új lakást?
Volt olyan, aki sokáig nem érezte otthonosan magát az új helyen? Mennyi idő után került minden holmi a helyére?Most elsősorban albérletre gondolok...
Köszönöm a válaszokat.
a lakást, ahol most élek, 4 évvel azelőtt kaptam, hogy beköltöztem.
ki volt adva, mert gyűjtöttük a pénzt a felújításra.
az alatt a 4 év alatt, rengeteget álmodtam róla, hogy milyen lesz majd itt élni, gondolatban már 100x berendeztem :D
szóval nagyon könnyű volt megszokni, azelőtt a külvárosban éltem, suttyó szomszédok közt, órákat utaztam a munkahelyemre, a suliba, a baráti találkozókra. mindenki cikizett, hogy a világ végén lakom.
most meg mindenki csak ámul, h milyen jó kéglim van :D
Én az albérletet soha nem éreztem "otthonomnak". Nem tudom miért.. Próbáltam csinosítgatni, meg ilyenek, de soha nem volt az az "Otthon édes otthon" érzés bennem.
Mikor felépítettük a házunkat, azt az első perctől kezdve teljes értékű otthonomnak tartottam.. :) Sőt, már akkor is, mikor még csak az alapja volt meg :)
Biztos az is sokat közrejátszott, hogy mi építettük, güriztünk, idegeskedtünk, sírtunk, nevettünk érte.. mire végre 100%-osan alakot öltött a mi kis házunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!