Aki egyedül oldotta meg a költözést kocsi nélkül, az hogyan cipelte hazáig a nehezebb, nagyobb dolgokat pl. kuka, ruhaszárító?
mi már vittünk létrát is bkv buszon :) ruhaszáírtó, meg kuka simán megy, az szóra sem érdemes.
szatyrokat felejtsd el, az előző válaszoló szegény tényleg elég tapasztalatlan volt.
bőrönd, vagy csövestasi. azt sem szabad nagyon nehézre pakolni, mert nem bírod megemelni.
vagy ha tudsz kölcsönbe szeretni banyatankot (gurulós bevásárlótáska) akkor az is nagy segítség.
de a teszkós szatyrok és egyebek kilőve. érdemes beruházni egy vadiúj csövestáskára (óriási zöld táska, tescoban 300pénz) mert azt vállra is lehet venni, annyira nem szakad le a kezed...
szóval okosan. és nem árt, ha segít valami ismid, mert egyedül tényleg elég fos.
mi tegnap az ikeában vettünk evőeszköztartót, asztalt, lábtörlőt, laptop-párnát. a barátom cipelte az asztalt, én a többit. ki lehet bírni. persze, örülnék, ha lenne kocsim, de amúgy bp-en felesleges kocsit tartani ha belvárosban lax.
sztem az ikeában nem ugatnak érte.
vagy sok helyen van csomagmegőrző. de akkor te nem költözésről, hanem bevásárlásról beszélsz. mmint berendezési tárgyak vásárlásáról.
mi költöztünk, 2 bőrönddel. hetekig tartott, míg berendeztük a lakást, mert az egyik helyről el kellett hozni a másikra, a cuccainkat, ruháinkat, konyhai dolgainkat.
amúgy tényleg nem olyan borzasztó, mint ahogy az első leírta, ő sztem nagyon kis kezdő volt még a dologban...
de tényéeg fontos, az erős tescos szatyi :) abban nagyon sok cucc elfér, és jól pakolható.
Mi is taxival oldottuk meg.
Sőt, volt már hogy lapraszerelt szekrénysort is taxival hozattuk el. Jóval olcsóbb volt így, mintha a bútorbolt szállítóival hozattuk volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!