Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinél van még fűtés ilyen...

Kinél van még fűtés ilyen hideg éjszakákon?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 21:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
csütörtökről péntekre ment a fűtés (konvektor) a 4 hónapos kislányom szobájában. egyébként nem.
2010. máj. 15. 00:23
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is nyitva van még éjjel is az ablak,felesleges a fűtés.
2010. máj. 15. 01:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Ahol kisgyerek van sem egészséges túl meleget tartani a lakásban. Nálunk van gyerek is, de télen sem fűtünk 20,5-21 fok fölé.

Nagyjából egy hónapja kapcsoltuk le a fűtést. Most éppen 19,5 fok van (gyorsan megnéztem) idebent, nemsokára felmelegszik odakint annyira a levegő, hogy kinyitom az ablakokat és beengedem a meleget :=). Estére biztosan lesz 20-20,5 fok (hatalmas ablakaink vannak, a délutáni napsütésben, zárt ablaknál olyan, mint egy melegház).

2010. máj. 15. 07:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk tegnap bekapcsolták (távhő), hétvégétől jön valami szélvihar, amitől nappal sem lesz több 10-15 foknál, éjjelre meg 5fokot jósolnak.
2010. máj. 15. 07:25
 15/20 anonim válasza:
74%
én családi házban lakom, vegyes tüzelésű kazán van, és fűtök ám bizony. még mindig olcsóbb a fűtőanyag (fa, papírhulladék) mint a gyógyszer :-))
2010. máj. 15. 08:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Én április közepétől nem fűtök. le van kívülről szigetelve a házunk.Mondjuk nehezebben is melegszik fel, ha kint már meleg van.Ezért,ha jó idő van kinyitom az ablakokat ,hogy be tudjon jönni a meleg....
2010. máj. 15. 08:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Tegnap este egy negyedórát ment a hősugárzó. De ma reggel is be kellett kapcsolni, mert az ágyból kikelve megfagytam. Most előre főzök a hétre és azzal melegítem át a lakást :D
2010. máj. 16. 11:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Most már nem csak éjszaka, hanem nappal is fűtünk.
2010. máj. 17. 00:19
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk. Nem is annyira hőfok miatt hanem nyirkos,párás bent a levegő. Egyedi fűtésünk van (konvektoros) ami alapon megy igy langyositja a levegőt,de nem fűt ezerrel és nem is minden helységben, csak a gyerekszobában és a nappaliban.
2010. jún. 27. 14:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Múlt héten, mikor egész nap ömlött az eső és nem volt egész nap 14-15 foknál melegebb, akkor befűtöttem.

De most egyáltalán nincs hideg. Tegnap este fél tíz körül kifejezetten meleg volt kint, kb 20 fok.

2010. jún. 28. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!