Mi csak akkor szoktuk végleg lekapcsolni a fűtést, ha már tartósan 25 fok körül van odakint. Be van állítva a termosztát 22 fokra, így magától bekapcsol a fűtés, ha lehűl a lakás. Napközben szinte soha nem megy már, csak éjszaka szokott be-bekapcsolni.
2010. máj. 14. 22:09
3/20 anonim válasza:
Hol is vannak hideg éjszakák? :D Nyitott ablaknál alszom... Mondjuk nem vagyok éppen kényes...
De tény hogy ha pl 15 fok van kint akkor hatalmas nagy pazarlás fűteni... Esetleg, ha fázós vagy fürdőbe egy hősugárzó aztán csók...
Egyébként is össze kell bújni a megfelelő emberrel aztán... nincs probléma :D
2010. máj. 14. 22:10
4/20 A kérdező kommentje:
Ahol gyerekek vannak?
2010. máj. 14. 22:12
5/20 anonim válasza:
Gyerek más téma... De ezt eddig nem említetted... Akkor persze függ attól, hogy mekkora a gyerek... De ha 20-21 fok van a lakásban az bőven jó... Nem tudom milyen házban/lakásban laktok, de azért annyira nem hordja a havat kint, hogy 20 foknál hidegebb legyen a lakás... (nálunk)
Mondjuk egész fűtésrendszer központilag bekapcsolni akkor is pazarlás...
2010. máj. 14. 22:17
6/20 anonim válasza:
Ha szeretjük a meleget, és ki tudjuk fizetni a számlát, akkor miért kellene fagyoskodnunk?
2010. máj. 14. 22:19
7/20 anonim válasza:
Nem beszéltem fagyoskodásról, sem arról, hogy ki mit tud kifizetni... Ha nektek 23 fok a kellemes akkor csináljatok annyit... Feltettél egy kérdést, én válaszoltam a saját példámat felhozva... Ennyi :)
2010. máj. 14. 22:25
8/20 anonim válasza:
Mi alig ötven pát nm2-sben lakunk, a fürdőnk egy kis lyuk, ott fűtök hősugárzóval este 2-szer 10 percet, bőven elég.
2010. máj. 14. 22:43
9/20 anonim válasza:
Nálunk már nincs fűtve, de ahogy néztem az előrejelzést, kár volt kitakarítanom annyira a kandallót!Tuti begyújtok , ha kicsit is fázom!Utálom a hideget!
Már hetek óta nem fűtünk, de most is 24 fok van a szobában!
(na ezért jók a vastag vályog falak)
2010. máj. 14. 22:59
10/20 anonim válasza:
Hideg éjszaka? Mi van? Kellemes kora nyári idő van. Minek fűteni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!